Musiikki

Tiedote

JOHN FOGERTY HARTWALL ARENALLE HEINÄKUUSSA

CCR:n keulakuvana tunnettu amerikkalainen laulaja, kitaristi ja lauluntekijä John Fogerty palaa kesällä Suomeen.

Katso tarjolla olevat liput

JOHN FOGERTY HARTWALL ARENALLE

CCR:n suurimpia hittejä ja John Fogertyn soolotuotantoa sisältävä ”My 50 Year Trip” -kiertueen konsertti nähdään Hartwall Arenalla, Helsingissä tiistaina. 2. heinäkuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 28. tammikuuta.

John Fogertyn mittava ura alkoi artistin omasta kotikaupungista, Kalifornian Eli Cerritosta, missä Fogerty sai suuren läpimurtonsa Creedence Clearwater Revivalin laulajana. Suosittu ja kriitikoiden arvostama yhtye saavutti valtavan menestyksen ja nousi 1960-70 lukujen taitteessa yhdeksi merkittävimmistä rock-yhtyeistä. Fogerty loi persoonallisen ja uraauurtavan soundinsa yhdistelemällä bluesin, countryn, popin, rockabillyn, R&B:n, swamp boogien ja southern rockin elementtejä ainutlaatuisiin ja ilmeikkäisiin sanoituksiin.

Kun CCR hajosi vuonna 1972, Fogerty alkoi luoda vaikuttavaa soolouraansa.  Vuonna 1997 Fogerty sai Grammyn parhaasta rock-albumista ”Blue Moon Swamp” ja hänet on nimetty sekä Rock & Roll Hall of Fameen ja Songwriter´s Hall Of Fameen. Hänet on myös valittu Rolling Stone -lehden 100 parhaan laulajan ja kitaristin joukkoon.

Fogertyn kuolemattomiin klassikoihin niin sooloartistina kuin CCR.n keulahahmona lukeutuvat mm. ”Centerfield” ,”Proud Mary”, ”Susie Q”, ”Fortunate Son”, ”Born on the Bayou”, ”Bad Moon Rising”, ja ”Have You Ever Seen the Rain”.

KONSERTTI:

John Fogerty (USA) – My 50 Year Trip
Ti 2.7.2019 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:

Myyntiin ma 28.1.2019 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 79 / 85 / 89 / 99 euroa
Osta liput TÄSTÄ