Musiikki

Tiedote

Jenni Vartiainen valloittaa Hartwall Arenan!

Liput tulevat myyntiin maanantaina 26. maaliskuuta klo 16:00.

Katso tarjolla olevat liput

Jenni Vartiainen valloittaa Hartwall Arenan marraskuussa – liput tulevat myyntiin maanantaina 26. maaliskuuta klo 16:00.

2000-luvun menestynein naisartisti Jenni Vartiainen esiintyy 16. marraskuuta 2018 Hartwall Arenalla. Ainutlaatuinen ja lukemattomia superhittejä sisältävä ilta tulee olemaan kokonaisuus, jossa yleisö pääsee tuntemaan koko tunteiden kirjon.

”Mulla on ollut jo pidempään haaveena järkätä spesiaali ilta ja myös isoimmat bileet faneille. Olen esiintynyt yli kymmenen vuotisen urani aikana lukuisissa paikoissa aina pienistä klubeista isojen festareiden päälavoille. Esiintyminen on mulle suurin intohimo ja Hartwall Arena tarjoaa puitteet kaikille hulluille visioille! En malta odottaa, että pääsen toteuttamaan tämän unohtumattoman illan, joita on luvassa vain yksi!”

Jenni Vartiainen - Turvasana (virallinen musiikkivideo)

Jenni Vartiainen on koskettanut suomalaisia musiikillaan jo yli kymmenen vuoden ajan. Hän on julkaissut uransa aikana kolme menestysalbumia (Ihmisten edessä 2007, Seili 2010 ja Terra 2013), joita on myyty lähes 400 000 kappaletta. Jenni Vartiaisen kuunnelluimpia kappaleita ovat muun muassa superhitit Missä muruseni on, Ihmisten edessä, Minä sinua vaan, Eden, Duran Duran, En haluu kuolla tänä yönä ja Turvasana. Kahdeksan hänen sinkuistaan on rikkonut kultarajan, kuusi on yltänyt platinaan ja yksi on ylittänyt tuplaplatinarajan. Jennin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 50 miljoonaa kertaa ja Youtubessa hänen videoillaan on yli 30 miljoonaa katselukertaa. Jenni on myös voittanut uransa aikana lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, muun muassa yhdeksän Emma-patsasta.

Jenni Vartiainen työstää parasta aikaa neljättä albumiaan, jolta on julkaistu jo kolme niin Spotifyssa kuin radiolistallakin menestynyttä sinkkua. Uusin single Väärään suuntaan ilmestyi helmikuussa. Koskettava kappale vakuutti yleisön välittömästi ja se nousi suoraan Spotifyn top 50 -listan kolmanneksi. Tällä hetkellä kappale on Suomen radioiden viidenneksi soitetuin.

Hartwall Arena pe 16.11.
Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 26.3. klo 16.00 osoitteessa: www.ticketmaster.fi/jennivartiainen
Liput alkaen 39,90€ toimituskuluineen.

Jenni Vartiainen