Ticketmaster

Jääkiekon Mestis keskittää lipunmyynnin Ticketmasterille

Jääkiekon Mestis ja maailman johtavin lipunvälitysyritys Ticketmaster ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen Mestiksen ottelutapahtumien lipunmyynnistä.

Mestis

 

Yhteistyön myötä Jääkiekon Mestis, saa käyttöönsä maailman johtavimmat lipunvälityksen ja tapahtumamarkkinoinnin palvelut, ratkaisut ja työkalut. Ticketmaster Suomi vastaa jo tulevalla 2016-2017 kiekkokaudella yhdentoista (11) Mestis-seuran lipunmyynnistä: KeuPa HT, Hokki, Jokipojat, SaPKo, Hermes, TUTO Hockey, Kiekko-Vantaa, Peliitat, LeKi, RoKi sekä sarjanousija IPK. Vain JYP-Akatemia jää sopimuksen ulkopuolelle.

– Odotamme innolla yhteistyötä Ticketmasterin kanssa. Tarjoamalla maailmanluokan palvelun ja ratkaisut sekä Mestis-seuroille että jääkiekon ystäville, pystymme kehittämään toimintaamme kokonaisvaltaisesti uudelle tasolle. Ticketmasterilta saamme käyttöömme markkinoiden kattavimman verkkokaupan ja luotettavimmin lipunmyyntijärjestelmän lisäksi myös muun muassa uudenlaiset mobiiliratkaisut ja kanta-asiakasohjelmien hyödyntämismallit, Mestiksen hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpää sekä kilpailupäällikkö Pirkka Antila kertovat.

– Ticketmasterin asiantuntijoihin ja palveluihin luotetaan laajalti, ja niitä käytetään niin Liigassa kuin NHL:ssä. Olemme ylpeitä, että myös Mestis nousee tähän joukkoon, Haanpää ja Antila jatkavat.

Ticketmasterin tavoitteena on yhdessä Mestiksen katto-organisaation sekä seurojen kanssa kehittää otteluiden lipunmyyntiä sekä tarjota uusia palvelumalleja ja -elementtejä.

– Jääkiekon Mestis on kehittynyt vuosi vuodelta ja vakiinnuttanut paikkansa Suomen huippusarjojen joukossa. On kunnia-asia meille aloittaa strategisen tason yhteistyö ja päästä yhdessä kehittämään tältä osin suomalaista huippu-urheilukenttää. Toimintaympäristö ja kuluttajakäyttäytyminen ovat jatkuvassa murroksessa ja tämä edellyttää myös jääkiekkoseuroilta entistä kohdennetumpaa markkinointiviestintää. Ticketmasterin tuntemus suomalaisista urheilukuluttajista on ainutlaatuista, ja yhteistyön myötä tämä 70 vuoden aikana kertynyt osaaminen yhdessä ensiluokkaisten lipunmyynnin työkalujen kanssa valjastetaan täysimääräisesti Mestiksen seurojen hyödyksi. Tavoitteena on kasvattaa lipunmyyntiä sekä asiakastyytyväisyyttä kaikilla rintamilla, Ticketmaster Suomen toimitusjohtaja Ari Kuokkanen toteaa.

 

Mestis on Jääkiekkoliiton mestaruussarja ja Suomen toiseksi korkein jääkiekkosarja. Lue lisää: www.mestis.fi

Ticketmaster-konserni on maailman suurin jääkiekkolippujen välittäjä. Mestiksen lisäksi asiakkaina on muun muassa suurin osa Liiga-joukkueista, kaikki NHL-seurat sekä NHL:n järjestämät ulkoilmaottelut. Ticketmaster myy vuosittain noin 450 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin yli 20 maassa. Lue lisää: www.ticketmaster.fi