Urheilu

Jääkiekko tuo perheet yhteen

Perhepäivässä Kuopiossa tekemistä koko konkkaronkalle sunnuntaina 17.1.

 

Liigan Perhepäivä on koko sarjan laajuinen kokonaisuus ja Liigalta aivan uudenlainen satsaus yleisön palvelemiseksi. Tapahtumat on suunniteltu nimensä mukaisesti koko perheen kokoavaksi viihteeksi, jossa on paljon puuhaa perheen pienimmille.

KalPan perhepäivä on sunnuntaina 17.1.2016, jolloin pelataan KalPa-Sport-ottelu Data Group Areenalla. Perhepäivä alkaa jo kaksi tuntia ennen ottelua, eli klo 13.00, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa. Perhepäivään pääsee mukaan ottelulipulla tai kausikortilla.

– KalPan perhetapahtumat ovat olleet aina suosittuja, mutta nyt ottelun aikaisempi ajankohta tukee erityisen hyvin perheteemaa. Odotamme tapahtumaan ennätysmäärää perheitä ja myös ensikertalaisia jääkiekon parissa, KalPan markkinointipäällikkö Paula Seppänen kertoo.

Ottelu alkaa klo 15.00 ja lipunmyynti jäähallin A-ovella alkaa klo 12.30, jolloin ovet avataan perhepäivää varten.

Perhepäivä KalPa Liiga

Perhepäivää teemoittaa rakastettu Aku Ankka. Tapahtumassa pääsee luistelemaan Liiga-kaukaloon, jossa pikkuväelle – ja isommillekin – on tarjolla muun muassa jäälimbo sekä disco. Samalla yleisö pääsee tapaamaan KalPan pelaajia ja luistelemaan pelaajien kanssa.

– Kyllä pelaajillekin perhetapahtumat ovat mieluisia, sillä on aina kiva tutustuttaa uusia ihmisiä hienon lajin pariin. Muistan itse, kun pienenä ihailin Teemu Selännettä ja miten mahtavalta tuntui, kun sain aikanaan Selänteen mailan nimmarilla. Maila koristi sen jälkeen koko lapsuuteni huoneeni seinää ja nyt tämä sama Selänteen maila on omalla pojallani. Tällaisia elämyksiä haluamme tarjota myös seuraavalle sukupolvelle, KalPan edustusjoukkueen pelaaja Antti Halonen kertoo.

Ottelun avauskiekon pääsee pudottamaan yksi onnekas perhe ja Juniori-KalPan pienet kiekkokoululaiset pääsevät saattamaan jäälle joukkueiden avauskentälliset sekä tuomarit. Ottelun jälkeen valitaan kamppailun Tupu, Hupu ja Lupu.

Perhepäivässä saa testata omia jääkiekkotaitojaan, maalauttaa kasvonsa suosikkiseuransa väreillä ja seurata sirkusesityksiä. Perhepäivässä on aktiviteettipisteitä kuten pallomeri ja Game Corner jäähallin käytävillä. Tapahtumassa on maksuton lapsiparkki, joka sijaitsee KalPan VIP-tilassa Trust Cornerissa.

KalPa perhepäivä

Perhepäivään kuuluvat olennaisesti myös sosiaalisessa mediassa järjestettävät kilpailut. Ne löydät vaivattomasti #Perhepäivä-aihetunnisteella.

 

Perhepäivässä on supertarjoukset perheille, sillä KalPan otteluun perhelippu (2+2 tai 1+3) maksaa vain 48 € ja miniperhelippu (1+1) 24 €. Lisälippu perhelippuihin 12 €. Tarjousliput perhepäivään KalPan sekä Ticketmaster Suomen ennakkomyyntipisteistä (http://www.kalpa.fi/lipunmyyntipisteet) tai jäähallin A- ja B-ovelta.

Muut liput otteluun: http://bit.ly/1RIwMke.

 

Tervetuloa koko konkkaronkka viihtymään Liigan Perhepäivään!

 

— Paula Seppänen, KalPa Markkinointipäällikkö

 

Lisätietoja KalPan perhepäivästä täällä.