Uutiset

Esittelyssä

Isänpäivän lahjaidea x3 – anna lahjaksi elämys

Etsitkö isälle tai isähahmolle sopivaa lahjaa? Lue artikkelistamme lahjaideat jokaiseen makuun.

Oiva lahjavalinta isälle on aina Ticketmasterin lahjakortti. Lahjakortti antaa isälle vapauden valita sopiva tapahtuma tuhansien joukosta.

Anna lahjaksi lahjakortti

Isänpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 12.11.2023. Isiä ja isähahmoja halutaan usein juhlapäivänä muistaa pienellä lahjalla. Mitä jos tavaran sijaan antaisitkin lahjaksi jotain ihan muuta?

Kokosimme yhteen aineettomat lahjaideat isälle, jotka takuuvarmasti lämmittävät niin saajansa kuin antajansakin mieltä. Parhaita lahjoja ovat yhteinen aika ja elämykset!

Isänpäivän lahjaidea #1 – keikkaliput

Isänpäivän lahjaidea - keikkaliput

Löytyykö isän hyllystä kenties läjä vinyyleitä tai onko CD-levykokoelma paisunut mittavaksi? Ottaako isä aina ohjat automatkan DJ-tehtävissä tai onko hänellä varma ote perheillalisen taustamusiikkivalintoihin?

Levyjä ei välttämättä uskalla musadiggarille ostaa, sillä aina ei voi olla varma mitä hyllystä jo löytyy. Oiva isänpäivän lahjaidea on sen sijaan keikkaliput. Konsertti tai keikka on aina ainutlaatuinen kokemus. Keikkakalenteristamme löytyy lahjaideoita jokaisen isän makuun.

Raskaan musiikin ystävälle sopisi lahjaksi liput esimerkiksi Amaranthen tai Within Temptationin keikoille, kun taas bluesin, jazzin ja kitaravirtuoosien kuuntelijat ilahtuvat 100 % varmuudella Erja Lyytisen tai Lee Ritenourin keikkalipuista.

Kotimaisen musiikin helmistä isä voi nauttia esimerkiksi Neljä Ruusua -yhtyeen keikoilla. Myös moni muu kotimainen artisti kiertää ja keikkailee ahkerasti. Tykkäisikö isä esimerkiksi Käärijän, Battle Beastin tai Vesterinen Yhtyeineen -bändin keikkalipuista?

Jos isälle maistuu Tom Waits, hän voisi innostua isosti italialaisen Vinicio Caposselan konsertista. Samassa hieman etnisen musiikin sarjassa voisi lahjaideoiden kesken painia myös fado-artisti Carminhon konserttiliput.

Jos isä on klassisen suurkuluttaja, kannattaa kurkata vaikkapa Helsingin Kaupunginorkesterin, Radion Sinfoniaorkesterin ja Suomalaisen barokkiorkesterin konserttikalenterit.

Isänpäivän lahjaidea #2 – komedialiput

Isänpäivän lahjaidea - komedialiput

Kaipaisiko isä kehoa hytkyttäviä nauruja ja kunnon irtiottoa arjesta? Paketoi isän lahjapakettiin stand up -liput, komediashow’n piletit tai vie isä katsomaan hauskaa teatterikomediaa. Mikään ei voita jaettuja nauruja!

Jos isä tykkää sarkasmista, arjenläheisistä vitseistä ja oivaltavasta huumorista, hyvä valinta isänpäivälahjaksi on liput stand up -keikalle. Miten olisi vaikka Mo Gilliganin, Ismo Leikolan tai Niko Kivelän stand up -keikat? Isän kanssa saa nauraa myös The Comedy Store– ja Naurua areenan täydeltä -illoissa.

Komediashow’t naurattavat niin ikään takuuvarmasti. Ikoninen Kummelit-komediaryhmä on kiertueella loppuvuodesta ja telkkaristakin tuttu imitaattori Jarkko Tamminen viihdyttää maailmanluokan show’ssaan ajankohtaisilla ja osuvilla imitaatioillaan.

Vai voisiko lahjansaaja tykätä enemmän kuitenkin teatterikomediasta? Voit hekotella isän kanssa esimerkiksi Baskervillen koira-, Miesflunssa– ja Katoamistemppu-näytöksissä.

Isänpäivän lahjaidea #3 – jääkiekkoliput

Isänpäivän lahjaidea - jääkiekkoliput

Jos isä on aktiivinen penkkiurheilija tai jääkiekkomaila pysyy omassakin kädessä, lahjaliput lätkämatsiin ei voi mennä hakoteille. Liput suosikkijoukkueen matsiin on toimiva klassikko.  

Kaikki Ässien, Gimmojen, HIFKin, IPK:n, Jokereitten, JYPin, KalPan, Kärppien, Kiekko-Espoon, Stadin Kollien, KooKoon ja Lukon otteluliput löydät Ticketmasterilta.


Lahjakortti

Valinnan vaikeus? Anna isän valita itse paras tapahtuma! Ticketmasterin lahjakortti avaa ovet tuhansiin tapahtumiin. Isä voi valita mitä vain musiikkitapahtumista urheiluun ja teatterista perhetapahtumiin.

Voit ostaa lahjakortin näppärästi netistä ja valita summan, jonka haluat lahjakortille ladata.


Lue lisää tapahtumauutisia.