Musiikki

Tiedote

Indie pop -sensaatio girl in red Suomeen lokakuussa

Lipunmyynti käynnistyy pe 15.3. klo 10.

Katso saatavilla olevat liput

Striimauspalvelut ja TikTokin valloittanut norjalainen indie pop -ilmiö ja laulaja-lauluntekijä girl in red saapuu konsertoimaan Helsingin Jäähallin Black Boxiin la 5.10.2024. Lipunmyynti keikalle käynnistyy pe 15.3.2024 klo 10 Ticketmasterilla.

Muun muassa Taylor Swiftin ja Billie Eilishin lämmittelijänä maailmaa kiertänyt girl in red on nähty Suomessa aiemmin kerran. Esiintyminen vuoden 2022 Ruisrockissa keräsi valtavan yleisön.


girl in red maailmanlaajuisessa suosiossa

Kovassa nosteessa oleva girl in red on norjalaisen laulaja-lauluntekijä-tuottaja Marie Ulvenin indie pop -musiikkiprojekti. Hänen tunnetuin kappaleensa we fell in love in october on kerännyt huikeat yli 900 miljoonaa kuuntelukertaa maailmanlaajuisesti. Single on saavuttanut tuplaplatinaa Yhdysvalloissa ja Australiassa, platinaa Norjassa sekä kultaa mm. Iso-Britanniassa ja Kanadassa.

Queer-ikoniksi kansainvälisessä mediassa tituleerattu girl in red käsittelee kappaleidensa sanoituksissa paljon muun muassa rakkauden eri sävyihin ja mielenterveyteen liittyviä teemoja. Hänen debyyttialbuminsa If I Could Make It Go Quiet ilmestyi vuonna 2021 ja nousi virallisen albumilistan kärkikymmenikköön viidessä eri maassa.

12.4.2024 ilmestyvältä uudelta I’m Doing It Again Baby! -albumilta on tähän mennessä julkaistu kuultavaksi levyn nimisingle DOING IT AGAIN! sekä helmikuussa ilmestynyt Too Much.

Yhteistyötä huippuartistien kanssa

Artisti on itse sanoittanut ja tuottanut tulevan albumin kokonaisuudessaan yhdessä norjalaisen musiikintekijän Matias Tellezin kanssa. Muutamia kappaleita ovat lisäksi olleet mukana tuottamassa Grammy-palkittu Kid Harpoon, joka on työskennellyt aiemmin mm. Harry Stylesin, Miley Cyrusin ja Florence + the Machinen kanssa sekä Tyler Spry, joka on tehnyt biisejä mm. Tate McRaelle, OneRepublicille ja Reneé Rappille.

Omien menestyksekkäiden kiertueidensa lisäksi girl in red on kiertänyt maailmaa esiintymässä myös mm. Taylor Swiftin, Billie Eilishin ja Conan Grayn kiertueiden lämmittelijänä. Euroopassa, Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa ja Australiassa niin headline-keikoilla kuin festivaaleillakin konsertoinut artisti on nähty aiemmin Suomessa vuonna 2022, kun hän esiintyi Turun Ruisrockissa. 

Konsertti & liput

girl in red (NO)
La 5.10.2024 Black Box, Helsingin Jäähalli
Ovet klo 18:30

Keikka on ikärajaton.

Lipunmyynti käynnistyy pe 15.3. klo 10 Ticketmasterilla. Liput palvelumaksuineen alk. 56 €. Lipputilaukseen lisätään tilauskohtainen tilausmaksu alk. 1,50 €.


Lue lisää tapahtumauutisia.