Musiikki

Tiedote

Huikea Pink Floyd -tribuuttiyhtye Brit Floyd pitkästä aikaa Suomeen

Pink Floyd -tribuuttiyhtye Brit Floyd Helsingin Jäähallissa 24.9.2024. Liput myynnissä ke 20.3.2024 klo 12.

Katso saatavilla olevat liput

Liverpoolilainen maailman upeimmaksi Pink Floyd -tribuutiksi tituleerattu Brit Floyd konsertoi Helsingin Jäähallissa ti 24.9.2024.

Tribuuttiyhtye on konsertoinut Suomessa useaan otteeseen menneinä vuosina, ja yleisö on ottanut show’n, kokoonpanon ja settilistan lämpimin syleilyin vastaan. Syyskuussa luvassa on näyttävä valo- ja lasershow’n kyllästämä Pink Floyd -elämys.

Konsertin liput tulevat myyntiin Ticketmasterilla keskiviikkona 20.3. klo 12.


Maailmanlaajuista suosiota nauttiva ja hurmiollisen vastaanoton myös aiemmilla Suomen-vierailuillaan saanut Pink Floyd -tribuuttiyhtye Brit Floyd palaa pitkästä aikaa suomalaisyleisön eteen. Helsingin jäähallissa koetaan syyskuussa yhtyeen tähän mennessä kunnianhimoisin tuotanto: P-U-L-S-E 2024.

Brit Floyd on jo pitkään tunnettu maailman johtavana Pink Floyd -tribuuttiyhtyeenä, jonka konsertit tarjoavat kokonaisvaltaisen elämyksen ja tavoittavat Pink Floydin legendaarisen musiikin sekä yhtyeen vaikuttavien konserttien ainutlaatuisen taian.

Uuden P-U-L-S-E 2024 -produktionsa myötä Brit Floyd juhlistaa Pink Floydin The Division Bell -kiertuetta, joka jäi 30 vuotta sitten brittibändin viimeiseksi maailmankiertueeksi. Kahden ja puolen tunnin show tarjoaa vaikuttavan valo- ja lasershow’n, ja yleisö voikin odottaa konsertilta henkeäsalpaavaa audiovisuaalista kokemusta.

Brit Floyd tarjoilee mehevän settilistan

Pink Floydin musiikin ystäviä hemmotellaan jäähallissa tyrmäävällä settilistalla, jolta löytyy niin The Division Bell -albumin kappaleita kuin myös kuolemattomia hittejä Pink Floydin muusta tuotannosta.

Brit Floydia johtaa tuttuun tapaan kitaristi-laulaja Damian Darlington, joka tuntee jokaisen Pink Floydin kappaleen kaikki yksityiskohdat ja nyanssit. Myös yhtyeen muut jäsenet ovat huipputaitavia muusikoita, joiden osaaminen tekee kunniaa Pink Floydin rakastetulle tuotannolle ja yhtyeen alkuperäiselle visiolle.

Ensimmäisen konserttinsa Brit Floyd teki Liverpoolissa 2011, ja sen jälkeen yhtye on esiintynyt pitkälti yli 1 000 kertaa eri puolilla maailmaa. Brit Floydin tämänkertainen maailmankiertue alkoi helmikuun lopussa Pohjois-Amerikasta, ja syksyllä on Euroopan sekä Ison-Britannian vuoro.

Suomessa Brit Floyd nähtiin viimeksi syksyllä 2016, jolloin yhtye konsertoi Helsingin Hartwall Areenalla.

Ennakkomyynnit ja lipunmyynti

KONSERTTI:
Brit Floyd (UK): P-U-L-S-E 2024 World Tour
Celebrating the 30th Anniversary of The Division Bell
Ti 24.9.2024 Helsingin Jäähalli
Ovet klo 18

LIPUT:
Myyntiin ke 20.3. klo 12
Palvelumaksuineen alk.  59,90 € + tilauskohtainen tilausmaksu alk. 1,50 €
Saatavilla myös VIP-lippuja

Mastercard-ennakkomyynti on käynnissä ma 18.3. klo 11 – ke 20.3. klo 11. Mastercard-kortinhaltijoilla on pääsy tapahtuman ennakkomyyntiin ja varattujen lippujen kiintiöön. Lue lisää osoitteessa www.priceless.com/music.

My Live Nation -ennakkomyynti käynnissä ti 19.3. klo 11 – ke 20.3. klo 11.00. Kirjaudu tai rekisteröidy osoitteessa livenation.fi/register.


Lue lisää tapahtumauutisia.