Tiedotteet

Tiedote

HIM:ille lisäkeikka Helsingin Jäähallin Black Boxiin!

Uransa lopettava HIM:in perinteinen Helldone-keikka Helsingin Tavastialla uudenvuodenaattona myytiin tänään loppuun tuttuun tapaan nopeasti. Nyt on varmistunut, että loppuunmyydyn Tavastia-klubi-Helldonen lisäksi yhtye tekee ensimmäisen ja viimeisen suuremman hallikeikkansa Helsingissä Jäähallin Black Boxissa keskiviikkona 27. joulukuuta.

Katso tarjolla olevat liput

HIM:IN HELLDONE-FESTIVAALILLE LISÄKEIKKA HELSINGIN JÄÄHALLIN BLACK BOXIIN

 

Näin myös alle 18-vuotiaille tarjoutuu mahdollisuus päästä todistamaan ainutlaatuista jäähyväistunnelmaa livenä. Illan avaavat The 69 Eyes ja Jimsonweed.  Lisäksi luvassa on Helldone-keikat Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa. Jäähyväiskeikkojen lipunmyynti alkaa maanantaina 14. elokuuta klo 13.

HIM - Right Here In My Arms (Official Video)

HIM:in 26-vuotinen ura on ollut täynnä merkittäviä saavutuksia. Bändi on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja neljä kokoelmalevyä, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. Yhtye on tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa olemalla ensimmäinen ja tähän mennessä ainoa suomalaisyhtye, jonka albumi on ylittänyt Pohjois-Amerikassa kultarajan (Dark Light, 2005). Sekä kotimaassa että ulkomailla useilla kulta- ja platinalevyillä palkittu yhtye tunnetaan lukuisista listaykkösistä ja radiohiteistä, kuten ”Join Me In Death”, ”Wicked Game”, ”Right Here In My Arms”, ”Rip Out The Wings Of A Butterfly” ja ”The Funeral Of Hearts”.  Jäähyväiskiertue käynnistyy lokakuussa Pohjois-Amerikasta. Kiertueeseen sisältyy 14 maata ja monet keikoista on jo loppuunmyyty.

 

KONSERTTI:

Helldone: HIM

+ Special Guests: The 69 Eyes, Jimsonweed

Ke 27.12.2017 Black Box, Helsingin Jäähalli

Ovet klo 17.30, ikärajaton tapahtuma / anniskelualueelle ikäraja K-18

 

LIPUT:

Myyntiin ma 14.8.2017 klo 13:00 –> http://bit.ly/2wtMpGz

Palvelumaksuineen alkaen 61 euroa Ticketmasterista.

Huom: kaikki paikat ovat seisomapaikkoja

HIM