Urheilu

Tiedote

Helsinki International Horse Show laukkaa lokakuussa Helsingin jäähalliin – vihdoinkin!

Lähes kolmen vuoden odotus on ohi, kun Helsinki International Horse Show tuo ratsastusmaailman kirkkainta kärkeä viisipäiväiseen hevosurheilun huipputapahtumaan!

Katso saatavilla olevat liput

Helsinki International Horse Show eli tuttavallisemmin HIHS järjestetään 36. kerran. Tapahtuma tarjoaa monipuolisen kattauksen este- ja kouluratsastusta sekä show-ohjelmaa. Viihdettä on tarjolla moneen makuun, perheen pienimmistä alkaen.

Kansainvälisisiä huippunimiä ja suomalaisia menestystarinoita

Lokakuussa Helsingin Jäähallin valtaavassa tapahtumassa nähdään avauspäivinä kotimaista esteratsastusta. Lisäksi nuoret hevoset päästetään parrasvaloihin, kun suoritusarvostelun menestyjät kruunataan Talent of the Year -tittelillä.

Kaksi ehdotonta kohokohtaa Horse Show’ssa ovat esteratsastuksen maailmancupin osakilpailu FEI Logines Jump World Cup® ja Land Rover Grand Trophy. HIHSiin saapuu nimiä maailman huippukärjestä, kuten olympiavoittaja Steve Guerdat sekä Euroopan mestari Kevin Staut.

Suomalaista tähtiloistetta tarjoavat junioreiden hallitseva Euroopan mestari Jone Illi ja upeaa paluuta huipulle tekevät konkarit Noora Pentti ja Anna-Julia Kontio. Heiltä on lupa odottaa kilpailuista hyviä tuloksia ja menestystä.

Viihdyttävää show-ohjelmat starttaavat lauantaina, aamulla koko perhettä Lasten Matinealla ja illalla tunnelmoidaan muistellen Helsingin vuoden 1952 olympialaisia.

Kestävä ja vastuullinen huippu-urheilutapahtuma

HIHS tähtää maailman johtavimmaksi kestävän kehityksen ratsastustapahtumaksi Kestävän kehityksen toimenpiteet alkoivat vuoden 2017 tapahtumassa ja joka vuosi tavoitteita ja toimia on viety pidemmälle. Tämän vuoden tapahtumassa lasketaan ensimmäistä kertaa koko tapahtuman hiilijalanjälki.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys näkyvät tapahtumassa monin eri tavoin. Esimerkiksi tarjolla on paljon kasvis- ja vegaaniruokia, kierrätysratkaisut ovat toimivia ja jätteiden määrää on pyritty minimoimaan. Digitaaliset ratkaisut ovat syrjäyttäneet painotuotteet ja kävijöillä on mahdollisuus hyödyntää omia kestokuppeja ja juomapulloja. Helsinki Horse Show tekee lisäksi yhteistyötä John Nurmisen Säätiön kanssa Itämeren hyväksi.

Liput Ticketmasterilta
Lisätietoa tapahtumasta: www.helsinkihorseshow.fi

Helsinki Horse Show järjestetään 19 – 23.10.2022 Helsingin Jäähallissa.
Odotettavissa on yli 40 000 kävijää ja maailman parhaita ratsastajia. Suosittu Horse Expo on auki torstaista sunnuntaihin.

Tervetuloa Helsinki Horse Show’hun 2022!