Perhe

Esittelyssä

Helsinki Card & saaristoristeilyt – koe kesäinen Helsinki

Helsinki on kaupunki täynnä nähtävyyksiä, kulttuuria ja historiaa. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua tähän upeaan pääkaupunkiin kuin merellistä Helsinkiä esittelevät saaristoristeilyt tai Helsinki Card -kaupunkikortti?

Tutustu Helsinkiin Stromman ihanilla saaristoristeilyillä tai nappaa käyttöösi Helsinki Card, jolla risteilyjen lisäksi tutustut Helsingin museoihin ja nähtävyyksiin. Helsinki Card tarjoaa kätevän tavan kokea kaupungin parhaat puolet yhdellä kortilla, ja se sopii täydellisesti niin matkailijoille kuin paikallisillekin.

Tutustu saaristoon ranta- ja kanavaristeilyillä

Yksi Helsinki Cardin eduista ovat upeat saaristoristeilyt. Astu laivaan ja anna kaupungin vaihtelevan arkkitehtuurin ja saariston vehreyden viedä sinut mukanaan.

Kauniilla kanavaristeilyllä pääset nauttimaan upeista maisemista Helsingin itäisessä saaristossa. Ihastu historialliseen Suomenlinnaan, kauniiseen Degerön kanavaan ja merelliseen tunnelmaan. Risteilyn aikana kuulet mielenkiintoisia tarinoita kaupungista ja sen historiasta.

Stadin rantaristeily esittelee matkustajalle kantakaupunkia mereltä käsin. Astu modernille ja mukavalle alukselle ja valmistaudu lumoutumaan Helsingin rantojen kesäisestä vilinästä. Nauti hiljaisuudesta ja rauhasta, joka tarjoaa miellyttävän vastapainon kaupungin vilinälle. Voit myös herkutella risteilyn aikana tarjolla olevilla ruokailu- ja juomavaihtoehdoilla, jotka tekevät matkastasi vieläkin nautinnollisemman. Valokuvauksen ystäville tämä on erityinen tilaisuus ikuistaa upeat näkymät ja Helsingin monet arkkitehtuuriset kasvot mereltä käsin.

Ihastu Helsinkiin kanava- ja rantaristeilyillä.

Kaikilla Stromman aluksilla palvelee A-oikeuksin varustettu kahvila/baari. Merimaisemista voit nauttia joka mukavasti kahvion tiloissa tai laivan suurella aurinkokannella. Saaristoristeilyjen lähtöpaikka sijaitsee Kauppatorin Kolera-altaalla, keltaisten lippujen luona.

Voit ostaa lipun pelkälle saaristoristeilylle, Helsinki Cardin haltijalle risteilyt sisältyvät kortin hintaan.

Helsinki Card – yli 50 etua

Helsinki Cardiin sisältyy yli 50 etua, kuten sisäänpääsyn tärkeimpiin nähtävyyksiin ja museoihin ympäri kaupunkia. Voit vierailla esimerkiksi Ateneumissa, joka on Suomen tunnetuin taidemuseo, tutustua Suomenlinnaan, joka on Unescon maailmanperintökohde, tai löytää modernin taiteen helmiä Kiasmasta. Helsinki Cardilla saat vapaan pääsyn näihin ja moniin muihin kohteisiin, joten voit suunnitella päiväsi juuri oman mielenkiintosi mukaan.

Helsinki Card on kätevä hankinta, sillä se säästää aikaa ja rahaa. Voit unohtaa lippujen jonottamisen ja pääset suoraan tutustumaan haluamiisi nähtävyyksiin. Kortti tarjoaa myös alennuksia ravintoloissa, ostoksilla ja erilaisissa aktiviteeteissa, joten voit hyödyntää etuja koko kortin voimassaolon ajan. Voimassaoloajaksi voit valita 24 h, 48 h tai 72 h.

Helsinki Card sisältää näiden etujen lisäksi Stromman saaristoristeilyt, julkisen liikenteen rajattoman matkustusoikeuden AB-vyöhykkeellä sekä City Sightseeing Hop On-Hop Off -bussikiertoajelun, joten kaupungissa liikkuminen on vaivatonta.

Osta Helsinki Card jo ennen matkaasi ja valmistaudu kokemaan Helsinki monipuolisesti ja edullisesti. Kortti tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden tutustua kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin.

Helsinki odottaa sinua – tule ja koe tämä ainutlaatuinen kaupunki!


Lue lisää tapahtumauutisia.