Teatteri ja Taide

Helsingin Kaupunginteatterin syyskausi avattiin – katso video

Helsingin Kaupunginteatterin syyskausi avattiin yleisön edessä

Helsingin Kaupunginteatteri avasi syyskautensa näyttävillä avajaisilla Linnanmäen Peacockissa median ja yleisön täyttämän katsomon edessä. Tilaisuudessa nähtiin katkelmia syksyn tulevista ensi-illoista ja kuultiin kuulumisia tekijöiltä. Juontajana hurmasi näyttelijä Antti Timonen, joka avasi tilaisuuden Shrek-roolihahmonaan lordi Farquaadina ja lämmitti tunnelman samalla kattoon.

Tilaisuuden jälkeen yleisö pääsi tapaamaan näyttelijöitä ja ohjaajia innostuneen ilmapiirin täyttäessä Peacockin.

Shrek-musikaalin näyttelijät poseerasivat kymmenissä yhteiskuvissa, Komisario Palmu herätti median kiinnostuksen, Kenraali ja Casanova hurmasi elegantilla esiintymisellään, Ei makseta, ei makseta kirvoitti keskusteluja ruuan hinnasta ja Eija Vilppaan energisestä ponnistelusta pienen ihmisen puolesta. Ulla Tapanisen Lava-ammuntaa nauratti vedet silmissä koko salillista yleisöä, Lillanin ensi-ilta Tartuffe tarjoaa mahdollisuuden nähdä teatterinjohtaja Asko Sarkola herkullisessa pääroolissa. Liput kaikkiin esityksiin saat helposti tästä.

Loppusyksyssä on vielä ensi-iltoja, mutta näillä päästään vähintäänkin alkuun. Tänä syksynä todella kannattaa mennä teatteriin!

Katso video avajaistunnelmista:

HKT:n näytäntökauden avajaiset 2016