Festivaali

Tiedote

Hellsinki Metal Festival 2024 – koko artistikattaus julki

Hellsinki Metal Festivalin artistikattaus on nyt kokonaisuudessaan julki.

Katso saatavilla olevat liput

Helsingin Jäähallin ympäristössä 9.-10.8.2024 järjestettävä Hellsinki Metal Festival on julkistanut viimeiset artistilisäykset ensi kesän festivaalille. Tämän julkaisun myötä festarin kattaus on valmis.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Hellsinki Metal Festival 2024 jatkaa siitä, mihin viime kesänä jäätiin. Kesän odotetuimpiin metallifestareihin lukeutuva festivaali ei jätä kattauksellaan kylmäksi, ja luvassa on ohjelmiston lisäksi metallista tunnelmaa.

Hellsinki Metal Festival – uudet artistit

Festivaalin viimeisessä artistijulkistuksessa on mukana timanttisia ja odotettuja yhtyeitä, kuten modernin ruotsiprogen suosikki SOEN, tuore suomalainen superkokoonpano Crownshift sekä legendaarinen Meshuggah.

Lisäksi lavan Helsingissä valtaavat Abbath performs Immortal, Emmure, Wolfheart, Gutalax ja Barathrum.

Hellsinki Metal Festivalille on jo aiemmin ilmoitettu saapuvan liuta kovan luokan nimiä, kuten Hammerfall, Mayhem, Doro sekä Kreator. Suomalaisista yhtyeistä mukana ovat muun muassa Insomnium, Swallow The Sun sekä Tyrantti.

Festari tarjoilee metallista tunnelmaa

Tiukasti tykittelevän esiintyjäkaartin lisäksi Hellsinki Metal Festival tarjoilee metallista tunnelmaa Brutal Bazaar -expo-alueella sekä R.I.P. Necropolis -alueella.

Arvoituksellinen ja raskas Brutal Bazaar -messualue herättää henkiin elämyksiä, jotka uhmaavat perinteitä ja johdattelevat kävijät matkalle läpi metallimaailman varjojen. Messualue on tila, jossa taiteilijat, käsityöläiset ja harrastajat kohtaavat ja muodostavat yhteisön, jota yhdistää heidän yhteinen rakkautensa kaikkea metallia kohtaan.

R.I.P. Necropolis -alue puolestaan tarjoilee festarin ylellisempää puolta R.I.P. (Really Important Person) -lipunhaltijoille. R.I.P.-lippuun kuuluu mm. oma sisäänkäynti festareille, ja vieraat pääsevät nauttimaan eksklusiivisesta alueesta, josta on suora näkymä päälavalle. Katetussa tilassa voit myös lepuuttaa jalkojasi keikkojen välissä viilentävän virvokkeen kanssa ja käydä bändien välissä myös R.I.P. alueella sijaitsevassa pomppulinnassa. Tervetuloa Necropolikseen!

Tunnelmia kesän 2023 Hellsinki Metal Festivalilta.

Hellsinki Metal Festival 2024 – liput

Festivaalin lippujenhinnat nousevat 1.3.2024. Samana päivänä päättyy avointen päivälippujen myynti ja päiväkohtaisten lippujen myynti alkaa. Avointen päivälippujen vaihdosta kerrotaan erikseen myöhemmin keväällä.

2 päivän lippu alk. 179,50 €
2 päivän R.I.P.-lippu alk. 299,50 €
1 päivän avoin lippu alk. 102,50 €

Lipputilaukseen lisätään tilauskohtainen tilausmaksu alk. 1,50 €.


Lue lisää festivaaliuutisia.