Musiikki

Hartwall Arena valitsi Ticketmasterin

Suomen suurin tapahtumapaikka, Helsingissä sijaitseva Hartwall Arena luottaa jatkossa maailman suurimman lipunvälitysyrityksen Ticketmasterin palveluihin, ratkaisuihin ja järjestelmiin. Tämä tarkoittaa sitä, että 1.5.2017 alkaen kaikki Hartwall Arenan tapahtumien liput myydään yksinoikeudella Ticketmasterin kautta ja kanavissa.

Hartwall_Arena

– Aloittamalla strategisen tason yhteistyön Ticketmasterin kanssa, haluamme jatkossa kehittää toimintaamme uudelle tasolle hyödyntämällä maailman johtavimman live entertainment -toimijan globaalia osaamista, ratkaisuja, palveluita ja resursseja. Tavoitteenamme on tarjota kuluttajille Suomen parhaita elämyksiä yhdessä Ticketmasterin kanssa, toteaa Hartwall Arenan toimitusjohtaja Kimmo Kivisilta.

– Ticketmasterin osaamista maailmalla hyödyntävät maailman tunnetuimpien artistien ja yhtyeiden lisäksi niin NHL, jääkiekon World Cup, NBA, NFL, Formula 1 kuin useat eurooppalaiset huippujalkapallojoukkueet. Myös legendaariset teatteritalot Lontoossa, New Yorkissa ja muissa metropoleissa luottavat Ticketmasterin palveluihin. Tapahtuma- ja viihdealan ykköstoimijan kanssa toimiessa voimme luottaa, että myös Hartwall Arenan palvelutaso on alan huippuluokkaa, jatkaa Kivisilta.

Hartwall_Arena

– Hartwall Arena on yksi maailman johtavimmista, laadukkaimmista ja innovatiivisimmista tapahtumapaikoista, mikä takaa loistavat lähtökohdat pitkäjänteisen kumppanuuden kehittämiseksi. Olemme innoissamme päästessämme aloittamaan suunnitelmallisen strategisen tason yhteistyön ammattitaitoisen organisaation kanssa. Sopimuksen myötä vahvistamme asemaamme myös Suomen markkinoiden suurimpana toimijana, kertoo Ticketmaster Suomen toimitusjohtaja Ari Kuokkanen.

– Lipunmyynnin ohella tarjoamme Hartwall Arenalle sekä siellä operoiville tapahtumajärjestäjille markkinoiden johtavimmat ratkaisut asiakasviestintään, markkinointiin sekä lisäpalveluiden tarjoamiseen. Me tunnemme suomalaisen kuluttajakäyttäytymisen 70 vuoden ajalta ja yhdistämällä siihen Ticketmasterin modernit ratkaisut ja palvelut, pystymme jatkossa tuottamaan yhdessä tapahtumajärjestäjien kanssa ainutlaatuisia ja täysin uudenlaisia konsepteja suomalaisille kuluttajille, jatkaa Kuokkanen.

Sopimus on monivuotinen ja astuu voimaan toukokuussa 2017.

Hartwall Arena

Hartwall Arena valmistui keväällä 1997 Suomessa järjestettäviä jääkiekon MM-kisoja varten. Aivan Helsingin keskustan tuntumassa sijaitseva areena on toinen toistaan elämyksellisemmän tapahtuman kotipaikka. Areena on vuosien saatossa toiminut näyttämönä huikeille konserteille ja maailmanluokan tähdille. Areenalla on myös todistettu huippu-urheilun jännitystä parhaimmillaan niin jääkiekon, salibandyn, nyrkkeilyn kuin tenniksenkin saralla. Monimuotoinen, jopa 15 500 vierasta vetävä areena taipuu moneen eri tapahtumaan ja toimii mm. Helsingin Jokereiden kotihallina. Hartwall Areenalla on noin 120 tapahtumaa ja lähes miljoona kävijää vuodessa.

Lippupalvelu perustettiin Sotainvalidien Veljesliiton toimesta vuonna 1945, ja vuodesta 2004 olemme olleet osa Ticketmasteria. Nyt Lippupalvelu on Ticketmaster Suomi: 70 vuotta palvelua teki meistä mestarin. Olemme maailman johtavin lipunvälittäjä ja 70 vuoden kokemuksella se tarkoittaa enemmän ja parempia tapahtumia. Ticketmaster on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 530 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa. Lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa. Tämä kokonaisuus takaa ensiluokkaisen osaamisen, näkemyksen ja asiantuntemuksen lipunvälitystoiminnan maailmasta – maailmasta, joka tuottaa elämyksiä, kokemuksia ja unelmia. www.ticketmaster.fi

Lehdistötiedote 8.3.2016