Festivaali

Forssan Holjat -festivaalin kaikki esiintyjät julkaistu

Forssan Holjat -festivaalin kampanjahintaiset kahden päivän liput myynnissä 12.3. asti.

Katso saatavilla olevat liput

Forssan Holjat juhlitaan tänä vuonna suurempana kuin koskaan! Festivaali juhlitaan Forssan torilla 11.-12.8.2023. Voit varmistaa paika kotimaisten huippunimien tähdittämälle festivaalille nyt kampanjahintaan – 12.3. asti on saatavilla edullisia kahden päivän lippuja.

Holjat juhlittiin viimeksi kaksipäiväisenä vuonna 2019. Ohjelma on jälleen kasvanut kahdelle päivälle, ja tänä vuonna ohjleman lisäksi tunnelmaan ja miljööseen panostetaan urakalla. Festarialueelle nousee kaksi lavaa. Artistivaihtojen aikana päälavalla yleisöä viihdyttävät tuttuja kappaleita vetävät house-bändit.


Kuva yleistöstä ja lavasta Forssan Holjat -festivaalilta
Holjat-kaupunkifestivaalia juhlitaan pe-la 11.-12.8.2023. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin kesällä 2019. Kuva: Holjat

Forssan Holjat sai uuden yhteistyökumppanin

Holjat järjestetään tänä vuonna yhteistyössä Forssan Yrittäjät ry:n omistaman Tyykikylä Oy:n sekä turkulaisen United Festivalsin kanssa.

Holjat kerää yleisöä niin uusista kuin kokeneistakin festivaalikävijöistä. Se viehättää välittömällä ja väljällä tunnelmallaan ja festivaali on lunastanut paikkansa Forssan kesässä odotettuna kaupunkifestivaalina.

Kesäfestivaali sopii eläväiseen ja rentoon torin ympäristöön.

Kyllähän kaupungin kesään ilman muuta kuuluu tori ja Holjat-kaupunkifestivaali. Hienoa, että Holjien järjestämiseen tulee lisää ammattilaisia ja totta kai kesäfestivaali tuo kaupunkiin elinvoimaa ja elämää jota torille kuuluukin,

kuvailee Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi.

Holjien kaikki esiintyjät julki

Tulevan kesän Holjilla tullaan näkemään useita kotimaisia huippuesiintyjiä.

Perjantaina 11.8. lavalle nousevat Juha Tapio, Teflon Brothers, Arttu Wiskari ja Jonne Aaron. Lauantaina 12.8. vuoronsa saavat Klamydia, Petri Nygård, Laura Voutilainen, Neon 2 ja Virve Rosti & Freeman & Menneisyyden Vangit.

Kuvassa Juha Tapio
Juha Tapio tunnelmoi elokuussa Forssassa.

Kaikki liput myynnissä – varmista liput kampanjahintaan

Kaikki lippukategoriat ovat myynnissä Ticketmasterilla.

Päivälippujen ja kahden päivän lippujen lisäksi tarjolla on VIP-lippu yhdelle tai kahdelle päivälle ja lisäksi herkullisen illallisen sisältävä Kulta-VIP -lippu.

Kahden päivän festivaaliliput ovat myynnissä 83 euron kampanjahintaan (norm. 103 €) sunnuntaihin 12.3. asti. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä.

Forssan Holjat
11.-12.8.2023
Liput Ticketmasterilta


Lue lisää festivaaliuutisia.