Perhe

Tiedote

Fast & Furious Live Hartwall Arenalle kesäkuussa

Ennätyksiä rikkonut elokuva-franchise Fast & Furious kasvaa ensi vuonna hengästyttäväksi live-spektaakkeliksi, kun Fast & Furious Live valtaa areenat ympäri maailman.

Katso tarjolla olevat liput

Ennätyksiä rikkonut Fast & Furious -elokuvasarja kasvaa areena-spektaakkeliksi!

 

Kaikkien aikojen suosituimpiin lukeutuvan Fast & Furious -elokuvasarjan toiminta ja jännitys heräävät henkiin live-yleisön edessä huikeassa areena-show’ssa kesällä myös Suomessa. Elokuvasarjan vaikuttavimmat hetket uusien stunttien ja tarinan kera koetaan Helsingissä, Hartwall Arenalla, neljässä esityksessä kesäkuun 8.-10. päivä. Lipunmyynti käynnistyy perjantaina 29. syyskuuta Ticketmasterissa.

Tuotannon luova johtaja ja vastaava tuottaja Rowland French kertoo: ”Show on ollut tekeillä jo vuosia, ja olemme todella innoissamme päästessämme vihdoin esittelemään faneille mitä olemme saaneet aikaiseksi tuodaksemme Fast & Furious Liven kansainvälisille areenoille. Luomme jokaisessa esityksessä unohtumattoman kokemuksen live-yleisölle – luvassa on yhdistelmä ainutlaatuisia stuntteja, erikoisefektejä, huippuluokan 3D-projisointeja sekä omia rajojaan rikkovia huippuajajia. 23 kaupunkia 14 maassa on vain alkua spektaakkelille.”

Adrenaliinintäyteisestä, kaksituntisesta show’sta povataan kaikkien aikojen näyttävintä areenatuotantoa, jossa pääosassa ovat fysiikan lakeja uhmaavat ajo-stuntit. Yleisö pääsee elämään mukana Fast & Furious -elokuvista tuttuja toimintakohtauksia leffasarjan suosikkiautoja ja 3D-tekniikkaa ainutlaatuisesti hyödyntäen. Faneille tarjoutuu mahdollisuus päästä kokemaan elokuvien suosikkihetket, räjähtävät tulenleimahdukset ja ajoneuvoakrobatiat lähempänä kuin koskaan uraauurtavan digitaalitekniikan keinoin. Mukana show’ssa ovat muun muassa Domin tarunomainen Dodge Charger ja Fast & Furious 6:sta tuttu flip car.

Tuotantoon haki mukaan tuhansia maailman taitavimpia stunt-esiintyjiä ja -kuskeja. Laajamittaisten koe-esiintymisen jälkeen heistä valikoitui mukaan vain parhaimmisto, joka pääsee mukaan ankaralle, neljän kuukauden mittaiselle maailmankiertueeseen valmistavalle treenileirille. Heidän joukkoonsa liittyvät maailman parhaat parkour-urheilijat, ja he yhdessä muodostavat Fast & Furious Liven huipputaitavan ja kansainvälisen esiintyjäkaartin. Show saa ensi-iltansa tammikuussa Lontoon O2 Arenalla ja suuntaa sitten neljääntoista Euroopan maahan ennen laajamittaista maailmankiertuetta.

Spektaakkelin toteuttavat yhteistyössä Fast Live Productions, Universal Brand Development ja Live Nation Entertainment.

 

ESITYKSET:

Helsinki, Hartwall Arena

Pe 8.6.2018 klo 19.30

La 9.6.2018 klo 14 ja klo 19.30

Su 10.6.2018 klo 13

 

LIPUT:

Myyntiin pe 29.9.2017 klo 9 Ticketmasterissa >>> http://bit.ly/2hnxmHK

Palvelumaksuineen alkaen 39 / 49 / 69,50 / 79,50 euroa

Lapset 12v. saakka & opiskelijat: palvelumaksuineen alkaen 29 / 34 / 44 / 49 euroa

VIP-paketit: www.eventsclub.fi

Fast & Furious