Musiikki

Tiedote

Emma Gaala 2021 toukokuussa Hartwall Arenalla!

Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, vietetään ensi vuonna alkuvuoden sijaan poikkeuksellisesti toukokuussa, perjantaina 14.5.2021.

Katso saatavilla olevat liput

Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, vietetään ensi vuonna alkuvuoden sijaan poikkeuksellisesti toukokuussa, perjantaina 14.5.2021. Juhlapaikkana on tuttuun tapaan Hartwall Arena, joka tarjoaa ensiluokkaiset puitteet nähdä vuoden 2020 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana. Gaalaa voi seurata joko paikan päältä tai Neloselta suorana tv-lähetyksenä. Emma Gaalan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 27.11. klo 09.00.

EMMA GAALA
Pe 14.5.2021
Ovet areenalle klo 16:30, etkot klo 18, suora lähetys klo 19-21:30
Hallissa on ala- ja ylätason katsomoissa käytössä yhteensä seitsemän katsomolohkoa, joihin jokaiseen on oma sisäänkäyntinsä ja joissa on omat lohkokohtaiset wc-tilat, ruoka- ja juomapalvelut, henkilökunta ja katsomot.
Pääsylipuissa ei ole numeroituja paikkoja. Voit valita itse paikkasi oman katsomolohkosi sisällä huomioiden etäisyyden muihin asiakkaisiin. Huomaathan, että katsomolohkojen välillä ei voi liikkua.

LIPUT (hinnat sisältävät lippukohtaisen käsittelykulun, mutta ei tilaus- tai toimituskuluja):
Alakatsomot: alk. 44,90 € (Black Friday -tarjoushinta 39,90 €, hinta voimassa vain pe 27.11!)
Yläkatsomot: alk. 34,90 € (Black Friday -tarjoushinta 29,90 €, hinta voimassa vain pe 27.11!)

INFOA KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN
Emma Gaala järjestetään perjantaina 14.5.2021 Hartwall Arenalla. Asiakkaiden turvallisuus on tapahtumajärjestäjän tärkein prioriteetti ja seuraamme viranomaisten ohjeistuksia. Hartwall Arenan yleisökapasiteettia on rajoitettu ja areena on jaettu katsomolohkoihin, joissa on käytössä maksimissaan 50% normaalikapasiteetista.
Huomioithan seuraavat asiat saapuessasi Emma Gaalaan:

• Hallissa on ala- ja ylätason katsomoissa käytössä yhteensä seitsemän katsomolohkoa, joihin jokaiseen on oma sisäänkäyntinsä ja joissa on omat lohkokohtaiset wc-tilat, ruoka- ja juomapalvelut, henkilökunta ja katsomot. Tarkista ennen saapumista oma sisäänkäyntisi. Huomaathan, että katsomolohkojen välillä ei voi liikkua.

• Pääsylipuissa ei ole numeroituja paikkoja. Voit valita itse paikkasi oman katsomolohkosi sisällä huomioiden etäisyyden muihin asiakkaisiin.

• Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita. Mikäli viranomaiset niin sallivat, on mahdollista että tapahtumaan myydään myöhemmin enemmän paikkoja viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia noudattaen.

• Areenalla on saatavilla käsidesiä ja mahdollisuus käsienpesuun wc-tiloissa. Koko tapahtuman henkilökunta on varustautunut tarvittavin suojavarustein.

• Emma Gaala noudattaa viranomaisten senhetkistä ohjeistusta kasvomaskien käytöstä ja edellyttää katsojilta kasvomaskin käyttöä, mikäli viranomaisohjeistus maskien käytöstä on tapahtuma-aikaan voimassa.

• Tapahtumanaikaista siivousta tehostetaan ja turvallisuuteen liittyvistä asioista informoidaan näytöillä sekä kuulutuksissa.

Yleinen ohjeistus tapahtumaan tulijalle:

• Älä tule tapahtumaan jos olet sairas tai jos sinulla on lieviäkin koronaviruksen oireita

• Huolehdi hyvästä käsihygieniasta
• Yski nenäliinaan tai hihaan
• Vältä lähikontakteja
• Osta pääsylippu tapahtumaan etukäteen Ticketmasterin kanavista
• Käytä korttimaksua Hartwall Arenan ravintoloissa ja myyntipisteissä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

 1. Toteutuuko tapahtuma varmasti, vaikka pandemia olisikin vielä ajankohtainen ensi keväänä?
  Emma Gaala järjestetään toukokuussa 2021. Noudatamme viranomaisten senhetkisiä ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaille turvallisen gaalakokemuksen. Mikäli viranomaiset antavat määräyksen että tapahtumaa ei ole mahdollista toteuttaa edes rajatuilla katsomolohkoilla ja yleisömäärällä, asiakkaalle palautetaan tapahtuman peruuntuessa lipun hinta, josta on vähennetty käsittely- ja tilausmaksut.
 2. Onko areenan tiloja jaettu erillisiin pienempiin alueisiin koronaviruspandemian takia?
  Hallissa on ala- ja ylätason katsomoissa käytössä yhteensä seitsemän katsomolohkoa, joihin jokaiseen on oma sisäänkäyntinsä ja joissa on omat lohkokohtaiset wc-tilat, ruoka- ja juomapalvelut, henkilökunta ja katsomot. Huomaathan, että katsomolohkojen välillä ei voi liikkua.
  Pääsylipuissa ei ole numeroituja paikkoja. Voit valita itse paikkasi oman lohkosi sisällä, noudattaen etäisyyttä muihin asiakkaisiin.
  Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita. Mikäli viranomaiset niin sallivat, on mahdollista että tapahtumaan myydään myöhemmin enemmän paikkoja viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia noudattaen.
 3. Pitääkö konsertissa käyttää kasvomaskia?
  Emma Gaala noudattaa viranomaisten senhetkistä ohjeistusta kasvomaskien käytöstä ja edellyttää katsojilta kasvomaskin käyttöä, mikäli viranomaisohjeistus maskien käytöstä on tapahtuma-aikaan voimassa.
 4. Miten varmistetaan, että tapahtumaan on turvallista tulla?
  Noudatamme viranomaisten senhetkisiä ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti jotta voimme taata asiakkaille turvallisen tapahtumakokemuksen. Halli on jaettu erillisiin katsomolohkoihin, joiden kapasiteetti on maksimissaan 50% normaalikapasiteetista. Tapahtumassa on kiinnitetty erityishuomiota esimerkiksi käsihygieniaan ja siivousta on tehostettu. Velvoitamme asiakkaita noudattamaan senhetkistä viranomaisohjeistusta kasvomaskien käytöstä.
 5. Yhteystietojen keruu ja tapahtuman mahdollinen peruuntuminen
  Huomioithan, että vallitsevista olosuhteista johtuen keräämme jokaiselta lipunostajalta ajantasalla olevat yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) mahdollisten tiedotteiden jakelun vuoksi. Keräämme yhteystiedot tilauskohtaisesti, eli riittää että lippujen ostaja jättää yhteystietonsa, hänen ei tarvitse nimetä kaikkia seurueen henkilöitä tai antaa heidän yhteystietojaan, vaikka ostaisikin useamman lipun.
  Emma Gaala seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Jos tapahtuma peruuntuisi, asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty käsittely- ja tilausmaksut.