Uutiset

Tiedote

Edenred Virike – osta liput kulttuuriedulla

Hyödynnä kulttuurietusi Ticketmasterin Edenred-verkkokaupassa.

Osta liput Edenred Virikkeellä

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Edenred Virike -kulttuurietu käy nyt maksutapana Ticketmasterilla myynnissä olevien kulttuuriedun piiriin kuuluvien tapahtumien lippuihin.

Nyt voit siis hyödyntää työsuhde-etusi elämyksiin! Miltä kuulostaisi liput vaikkapa kesän parhaille festivaaleille, kesäteatteriin tai urheilun huippukisoihin?

Miten ostan lipun Edenred Virike -kulttuuriedulla?

  1. Mene Edenred-lippukauppaamme osoitteessa ticketmaster.fi/edenred
  2. Hae haluamasi tapahtuma käyttäen hakuehtona artistia, kaupunkia, tapahtuman nimeä tai tapahtumapaikkaa
  3. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa
  4. Valitse lippu pohjakartalta tai valitse haluamasi lippukategoria
  5. Siirry maksamaan lippu ja valitse maksutavaksi “Maksukortti”. Huomioithan, että Virike-etusi saldon tulee kattaa koko ostoksen summa. Jos saldo ei riitä, katso ohjeet alta.*
  6. Syötä Edenred Mastercard -maksukortin tiedot. Kortin tiedot löydät joko fyysisestä Edenred-kortistasi tai virtuaalikortistasi, jonka löydät MyEdenred-sovellukseksesta Virike-etusi kohdalta.
  7. Vahvista tilaus
  8. Liput saapuvat sähköpostiin n. 15 minuutin kuluessa ja löytyvät tuttuun tapaan Ticketmasterin käyttäjätililtäsi selaimessa ja sovelluksessa kohdassa ”Minun lippuni”

*Jos Virike -saldosi ei riitä koko lipun hintaan, ostathan erotusta varten ensin Ticketmasterin lahjakortin. Edenred-lippukaupassa maksutapana käy vain Edenred Virike ja Ticketmaster Suomen lahjakortti.

Huomioitavaa lipun maksamisesta kulttuuriedulla

Huomioithan, että Virike käy maksutapana vain Edenred-lippukaupassamme osoitteessa ticketmaster.fi/edenred. Se ei käy maksutapana tavanomaisessa verkkokaupassamme osoitteessa ticketmaster.fi.

Huomioithan myös, että kulttuurietu on henkilökohtainen. Voit ostaa Virikkeellä siis vain yhden lipun itsellesi. Ostajan tiedot tulee olla samat niin Edenredin kuin Ticketmasterinkin tiedoissa. Virikkeellä ostettua lippua ei saa jälleenmyydä.

Mitä teen, kun haluan ostaa vierekkäiset paikat?

Jos haluatte ostaa kaverin kanssa vierekkäiset paikat, osta ensin oma lippusi Virikkeellä Edenred-lippukaupassa. Ohjaa kaveri ostamaan oma lippunsa tavanomaisesta verkkokaupastamme ja valitsemaan paikkansa kartalta sen paikan vierestä, jonka itse ostit Edenred-lippukaupasta.


Lue uusimmat tapahtumauutiset.