Festivaali

Tiedote

DBTL Turussa heinäkuussa 2024 – kaikki esiintyjät julki

DBTL-festivaalit juhlitaan Turussa Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa 25.-27.7.2024. Kaikki lipputyypit nyt myynnissä!

Katso saatavilla olevat liput

Ensi kesän Down By The Laituri -kaupunkifestivaali, tutummin DBTL, tarjoilee kolmen päivän aikana upeita kotimaisia artisteja sekä kaksi ulkomaista esiintyjää. Turun Tuomiokirkossa kuullaan kirkkokonsertteja.

Festivaali kertoo monipuolistavansa tarjontaansa, säilyttäen tapahtumapaikkana toimivan Turun Tuomiokirkon ympäristön tunnelmanluojana ja upeana festarinäyttämönä.


DBTL 2024 – huippuesiintyjiä kotimaasta ja ulkomailta

Kolmipäiväinen kaupunkifestivaali tuo jälleen Suomen hienoimmalle festivaalialueelle useita kotimaisia huippuartisteja ja lisäksi kaksi hienoa ulkomaista nimeä.

DBTL-torstaina 25.7. estradille nousevat Lauri Tähkä, Anna Puu, Kid Creole & The Coconuts (USA), Viivi ja Roope Salminen & Koirat.

Perjantaina 26.7. vuoronsa saavat JVG, Kaija Koo, Dire Straits Legacy (UK), Abreu ja Ressu Redford.

Festivaalien päätöspäivänä lauantaina 27.7. lavalla nähdään Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Isac Elliot, Maija Vilkkumaa ja Yö & JP Leppäluoto.

DBTL - haloo helsinki
Haloo Helsinki! esiintyy tulevana kesänä DBTL-festivaaleilla lauantaina 27. heinäkuuta. Kuva: Vallila Music House

Turun Tuomiokirkon kirkkokonsertit

Turun Tuomiokirkossa päästään jälleen nauttimaan upeista kirkkokonserteista. Torstaina 25.7. yleisön eteen aste Tuure Kilpeläinen. Kilpeläistä ei olla kuultu kirkoissa usein, joten konsertti on erityinen.

Perjantaina 26.7. vuoronsa saa ihastuttava Pentti Hietasen musiikkiperhe Rakkauden hengessä -show’nsa kanssa. Hietasten konsertin yhteydessä kerätään varoja Suomen Lähetysseuran Lasten Pankkiin.

Lauantaina 27.7. esiintymässä nähdään Juha Tapio. Juha Tapio viettää 50. juhlavuottaan, ja DBTL:n kirkkokonsertti on yksi juhlavuoden muutamasta erityiskeikasta, jossa kuullaan erityinen juhlavuoden kirkkokonserttiohjelmisto.

Monipuoliset palvelut festarialueella

DBTL-festivaalialueen tarjoamia palveluita monipuolistetaan jälleen kerran. Ruokatarjonnan osalta tarjolla on varmasti jokaiselle sopivia suosikkiherkkuja. Samalla juomatarjontaa laajennetaan ja alueelle tuodaan esille uusia ja trendikkäitä juomamyyntipisteitä.

Festivaalia voidaankin hyvällä syyllä kutsua myös ruoka- ja juomafestivaaliksi tarjolla olevien monipuolisten palveluiden johdosta. Viihtymiseen panostetaan erilaisilla viihdykkeillä ruoan, juoman ja esiintyjien lisäksi.

Lanson VIP -alueella jo ennestään huippulaadukkaat palvelut kehittyvät entisestään. Alueen ruokatarjonnasta vastaa turkulainen huippukokki Kari ”Kape” Aihinen, joka on saanut kunnian suunnitella VIP-pakettiin kuuluvan illallisen. Kape tullaan näkemään myös itse VIP-alueella tarjoilemassa ruoka-annoksia nälkäisille asiakkaille.

Kari Aihinen
Huippukokki Kari Aihinen on suunnitelut DBTL:n Lanson VIP -alueella tarjoiltavan huippulaadukkaan illallisen. Kuva: Antton Willberg

DBTL 2024 – liput myynnissä nyt

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut. Tarjolla on päivälippujen ja kolmen päivän festarilippujen lisäksi kirkkokonserttilippu torstaille, perjantaille tai lauantaille, Lanson VIP -lippu yhdelle tai kolmelle päivälle ja ruokamenun sisältävät Kari Aihinen Lanson VIP -lippu ja Roster VIP -lippu.

Rajoitettu erä huippuedullisia kampanjahintaisia kolmen päivän lippuja on myynnissä sunnuntaihin 18.2. asti tai niin kauan kuin kampanjahintaisia lippuja riittää. Liput myy Ticketmaster.


Lue lisää festivaaliuutisia.