Musiikki

Tiedote

DBTL-kaupunkifestivaalit juhlitaan Turun Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa to-la 28.-30.7.2022

Historiallinen ja ainutlaatuinen puistoalue Turun ydinkeskustassa muuntautuu jälleen festivaalialueeksi heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, kun DBTL-festivaalit juhlitaan Turun Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa torstaista lauantaihin 28.-30.7.2022. DBTL:n palveluja alueella monipuolistetaan entisestään ja ruokatarjontaan tullaan panostamaan merkittävästi.

Katso saatavilla olevat liput

  • DBTL-festivaalit juhlitaan heinäkuun lopulla torstaista lauantaihin 28.-30.7.2022
  • Huippulaadukkaat ravintolapalvelut täydellistävät festivaalikokemuksen
  • Tarjolla on jälleen maineikkaita kotimaisia kärkiesiintyjiä ja lisäksi neljä ulkomaalaista yhtyettä
  • Turun Tuomiokirkossa nähdään kolme upeaa kirkkokonserttia
  • Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut – ystävänpäiväviikon ajan tarjolla edulliset kolmen päivän liput

Laadukkaat ravintolapalvelut tulevat täydellistämään festivaalikokemuksen

Viime vuonna lanseerattu DBTL Food Piazza tullaan näkemään alueella myös tänä vuonna. Kyseisellä alueella on julkkiskokki Kari ”Kape” Aihisen ravintola Roster Turku, jolla on tarjolla upeita menukokonaisuuksia. Lanson VIP -alue tulee puolestaan palvelemaan festivaalien VIP-asiakkaita, jotka pääsevät herkuttelemaan huippukokkien Antti Vahteran ja Petteri Luodon laatimista antimista.

Food Piazza -ruokatorille tulee useita pop-up -ruokaravintoloita Kari Aihisen Roster Turku -ravintolan lisäksi. Uutuutena tähän vuoteen huippukokki Pekka Terävä tuo uuden oman VIP-ravintolansa festivaalialueelle. Lanson VIP -alueen ruokamaailmasta vastaavat maineikkaat ja palkitut kokit Antti Vahtera ja Petteri Luoto. Harvoissa festivaalitapahtumissa on näin laadukas ja monipuolinen ruokaelämys tarjolla”, kertoo DBTL-tapahtuman järjestäjä Henri Kulmala.

Antti Vahtera loihtii DBTL 2022 -festivaalien Lanson Golden VIP -menun yhdessä Petteri Luodon kanssa. Kuva: Valtteri Hentilä / DBTL

Artitstikattaus on monipuolinen

DBTL-festivaaleilla nähdään tulevana kesänä erityisen monipuolinen artistikattaus. DBTL-torstaina 28. heinäkuuta estradille nousevat J. Karjalainen, Popeda, Vesala, Ressu Redford ja Tommi Läntinen. Perjantaina 29.7. vuoronsa saavat Al McKay’s Earth, Wind & Fire (USA), Apulanta, The Rasmus, Kaija Koo, Erika Vikman ja Jannika B. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina 30. heinäkuuta lavalla nähdään Village People (USA), The Baseballs (GER), Thundermother (SWE), Teflon Brothers, Battle Beast, Neljä Ruusua ja Neon 2.

Turun Tuomiokirkossa nähdään jälleen tulevana kesänä kolme hienoa kirkkokonserttia. Konserttien esiintyjinä nähdään torstaina 28.7. Johanna Iivanainen & Teemu Roivainen & RNO Strings, perjantaina 29.7. Diandra ja lauantaina 30.7. Eino Grön.

DBTL ei ole rockfestivaali, ei popfestivaali, eikä ruokafestivaali, vaan ”hybridi-elämystapahtuma”, joka sekoittaa sopivasti eri musiikkityylejä, tuottaa herkullisia ruokakokemuksia, panostaa kaikessa viimeisteltyyn laatuun ja siisteyteen, sekä luo aikuisille kävijöilleen hyvää mieltä ja ikimuistoisia elämyksiä”, kuvailee Kulmala DBTL-festivaaleja.

Legendaarinen yhdysvaltalaisyhtye Village People nousee DBTL-festivaaliyleisön eteen lauantaina 30. heinäkuuta

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut – ystävänpäiväviikon ajan tarjolla edulliset liput

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut. Tarjolla on päivälippujen ja kolmen päivän festarilippujen lisäksi kirkkokonserttiliput, Lanson VIP -lippu ja ruokamenun sisältävät Lanson Golden VIP -lippu, Roster VIP -lippu ja Pekka Terävän valmisteleman ruokailupaketin sisältävä VIP-lippu. Maanantaista sunnuntaihin 14.-20.2. käynnissä on ystävänpäiväviikon lippukampanja, jonka aikana kolmen päivän festariliput ovat myynnissä edulliseen hintaan. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Artistit:

To 28.7.
J. Karjalainen
Popeda
Vesala
Ressu Redford
Tommi Läntinen

Pe 29.7.
Al McKay’s Earth, Wind & Fire (USA)
Apulanta
The Rasmus
Kaija Koo
Erika Vikman
Jannika B

La 30.7.
Village People (USA)
The Baseballs (GER)
Thundermother (SWE)
Teflon Brothers
Battle Beast
Neljä Ruusua
Neon 2

Kirkkokonsertit:

To 28.7.
Johanna Iivanainen & Teemu Roivainen & RNO Strings

Pe 29.7.
Diandra

La 30.7.
Eino Grön