Festivaali

Tiedote

David Guetta ja Hardwell Weekend Festivalille

Weekend Festivalin tähtikaartiin on lisätty 10 uutta nimeä. Lipunmyynti käynnistyy to 15.12. klo 9.

Katso saatavilla olevat liput

Aiemmin Weekend Festivalin pääesiintyjäksi julkistetun Martin Garrixin lisäksi festarin tähtikaartiin liittyy kaksi elektronisen musiikin huippua, kun David Guetta ja Hardwell nähdään Weekend Festivalilla lauantaina 5.8.2023. Molemmat artistit ovat äänestetty maailmalla useamman kerran parhaiksi DJ:ksi. Perjantain pääesiintyjänä on Martin Garrix.

Elektronisen musiikin huiput samalla festivaalilla

Ranskalainen DJ-legenda David Guetta huudattaa yleisöä lauantain pääesiintyjänä. Guetta on elektronisen musiikin legenda, jonka biisejä on kuunneltu parhaimmillaan miljardeja kertoja. Hänet onkin valittu kolme kertaa maailman parhaaksi DJ:ksi. Guettalla on pelkästään Spotifyssa yli 66 miljoonaa kuuntelijaa kuukaudessa.

Weekend Festivalin lavalla nähdään tulevana kesänä tämän hetken kuumin DJ-nimi. Perjantaina päälavalla nähdään tämän hetken kuumin nimi ja neljä kertaa maailman parhaaksi DJ:ksi kruunattu Martin Garrix. Hollantilaisella DJ:llä on jopa 25 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa ja hänen suosituimmilla biiseillään on yli miljardi kuuntelukertaa.

Toisena lauantaipäivän pääesiintyjänä nähdään Weekend Festivaleille paluun tekevä hollantilainen DJ Hardwell, joka on voittanut maailman parhaan DJ:n äänestyksen kaksi kertaa. Hardwellia voikin tituleerata yhdeksi elektronisen musiikin huippunimistä. Hardwell aloitti uransa jo 14-vuotiaana ja on sittemmin tehnyt biisejä, jotka tanssittavat kuulijoita vuodesta toiseen. Hitit, kuten Spaceman ja Power (feat. KSHMR), ovat klassikoita elektronisen musiikin ystäville.

Huimassa nousussa oleva, melodista technoa ja progressiivista housea soittava ukrainalainen tuottaja Korolova sekä hollantilainen housetuottaja Ferreck Dawn tanssittavat yleisöä perjantaina 4.8. Samana päivänä Brittien house-tuottajatähti Hot Since 82 saapuu myös Weekend Festivalin lavalle. Brittivahvistusta artistikaartissa edustaa myös Bru-C, joka raivasi tiensä tanssiskeneen sekoittamalla brittiräppiä elektroniseen musiikkiin.

Lauantaina lavalle nousee maailman isoimmilla festivaaleilla, kuten Coachellassa, Glastonburyssa, Tomorrowlandissa ja EDC:ssä esiintyneitä DJ:itä. Maailmanluokan tähdet, kuten saksalainen DJ ja tuottaja Claptone, joka esiintyy kiehtovan maskin takana tarjoilee lauantaina festarikansalle housea. Jo 15 vuotta alalla vaikuttanut hollantilainen Hardstyle DJ ja tuottaja Headhunterz palaa myöskin Weekendin lavalle lauantaina, kuten myös brittiläinen drum & bass tuottaja ja DJ Sub Focus. Drum & bassia päästään nauttimaan lauantaina enemmänkin, kun yksi maailman tunnetuimmista drum & bass tuottajista Metrik saapuu Weekend Festivaliin.

Weekend Festival -liput myyntiin tällä viikolla

Weekend Festival juhlitaan Espoossa Vermon tapahtumapuistossa 4.-5.8.2023. Artistijulkaisut jatkuvat vuoden 2023 puolella.

Kaikki festivaalin lipputyypit tulevat myyntiin torstaina 15.12.2022 klo 9 Ticketmasterilla.

12.12. mennessä julkaistut artistit:

Perjantai 4.8.2023
Martin Garrix
Bru-C
Ferreck Dawn
Korolova

Lauantai 5.8.2023
David Guetta
Hardwell
Claptone
Headhunterz
Metrik
Sub Focus DJ Set


Lue lisää festivaaliuutisia.