Festivaali

Tiedote

Chief Keef Blockfesteille – ohjelma on nyt valmis

Blockfest julkaisi 12 uutta artistikiinnitystä, ja lipunmyynti festareille on nyt käynnissä.

Katso saatavilla olevat liput

16.-17.8.2024 Tampereen Ratinan stadionin ja Ratinanniemen tapahtumapuiston alueella juhlittava Blockfest on julkaissut liudan tiukkoja artistikiinnityksiä. Tuoreiden julkistusten myötä festarin ohjelmisto kesälle 2024 on nyt valmis.

Blockfest on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festivaaliksi, ja hemmottelee yleisöä vuodesta toiseen ajankohtaisella ja huolellisella ohjelmistolla sekä ainutlaatuisella tunnelmalla. Blockeilla nähdään lukuisia kansainvälisiä supertähtiä sekä yli 40 kotimaista kärkinimeä.

Festari on ollut loppuunmyyty jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon.


Chief Keef ja Lil Gnar Blockeille

Tapahtumaan kiinnitettiin juuri 12 uutta artistia ja ohjelma on nyt valmis. Artistikattauksen viimeistelee perjantaina 16.8. esiintyvät uuden sukupolven suurimmaksi hiphop-artistiksi tituleerattu Chief Keef sekä menestyksekkäiden julkaisujen ja yhteistyöprojektien sarjalla varustettu Lil Gnar.

Chief Keef ponnistaa Chicagon kaduilta, joista hän myös tuo inspiraatiota biiseihinsä. Artistin virallinen debyytti vuodelta 2012 Finally Rich oli hitti, ja saavutti top 30 -aseman Billboard 200 -listalla. Chief Keef tunnetaan lukuisista hiteistään ja yhteistöistään muiden artistien, kuten Playboi Cartin, Mike WiLL Made-Itin ja Lil Gnarin, kanssa.

Kotimaiset kiinnitykset

Lopulliseen ohjelmaan on lisätty suomiräpin kärkinimiin lukeutuvat william ja Korelon,  suomalaisen räpin mielenkiintoisin duo Jore & Zpoppa, Suomen trap-aallon edellekävijä TIPPA, uutta albumiaan työstävä Yrjänä, sekä Blockfesteille kuratoidun, täysin uniikin lavashown tuova vitunleija®️, mukanaan lukuisat yllätysesiintyjät.

Festareilla nähdään myös liuta ensikertalaisia, kun lavalle nousevat Suomen lupaavimmat r&b ja pop artistit Mirella ja Alina Burnet, sekä kovassa nosteessa olevat Röge ja Sliki.

Blockfest 2024 – päiväkohtainen ohjelma

Blockfestia tähdittävät kansainväliset huippunimet, kuten 21 Savage, Meek Mill, Chief Keef, Skepta, Soulja Boy, Lil Gnar, NLE Choppa, Teezo Touchdown sekä Killer Mike.  

Pe 16.8.2024

Meek Mill (US), Chief Keef (US), Killer Mike (US), Soulja Boy (US), Lil Gnar (US), ibe, Sexmane, Isac Elliot, Costi, Cledos, Ege Zulu & Orchestre, Jambo & Band, william, TUULI, Senya, Ares & Bizi, Yrjänä, Lyttä & Tohtori Getto, Sliki, Noto, Alina Burnet

La 17.8.2024

21 Savage (UK/US), Skepta (UK), NLE Choppa (US), Teezo Touchdown (US), Gettomasa, Vitunleija, Lauri Haav, Etta, Turisti, Karri Koira, Jami Faltin, Korelon, SHRTY, MELO, Jore & Zpoppa, TIPPA, VJ, Mirella, DAVI, D1vari Special, Röge, Fresh ‘24

Blockfestin lipunmyynti käy vilkkaana

Festivaalin lipunmyynti käy ennätysvilkkaana ja kaikki lipputyypit ovat parhaillaan myynnissä. Osta omasi, ennen kuin ne loppuvat.

Blockfest 16.-17.8.2024
Ratina, Tampere
Festivaali on K-18.


Lue lisää festariuutisia.