Teatteri ja Taide

Tiedote

BLUE MAN GROUP TULEE ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN!

Palkittu teatteri-ilmiö esiintyy Helsingissä 19.-22.9.

Katso tarjolla olevat liput

MAAILMALLA YLI 35 MILJOONAA KATSOJAA KERÄNNYT BLUE MAN GROUP TULEE ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN!

Supersuosittu yhdysvaltalainen teatteri-ilmiö Blue Man Group saapuu tulevalla maailmankiertueellaan ensimmäistä kertaa Suomeen. Helsingissä tämän vuoden syyskuussa esiintyvä Blue Man Group tunnetaan kolmen sinisen ja kaljun miehen muodostamasta triosta, joka saa yleisönsä nauramaan, juhlimaan ja riemuitsemaan kanssaan. Palkituissa esityksissään musiikkia, komediaa ja sanatonta viestintää taitavasti yhdistelevän Blue Man Groupin Suomen esiintymisten liput tulevat myyntiin maanantaina 20. päivä toukokuuta.

Syksyn The BLUE MAN GROUP World Tour –esityksissä nähdään sekä Blue Man Group-klassikoita että aivan uutta sisältöä. New Yorkin Astor Place –teatterissa alkunsa vuonna 1991 saanut Blue Man Group on vuosien saatossa kasvanut maailmanlaajuiseksi teatteri-ilmiöksi, joka tunnetaan palkituista esityksistään ja ikonisista hahmoistaan. Ryhmän esitykset vetoavat monenikäisiin ihmisiin ja ne ovat keränneet jo yli 35 miljoonaa katsojaa.

An Explosive Collision of Music, Comedy and Color | Blue Man Group

”Olemme aivan innoissamme, että pääsemme ensimmäistä kertaa Suomeen tulevalla Blue Man Group 2019 -maailmankiertueellamme. Koska Blue Men Group –esityksissä ei puhuta, voivat kaikki ikäryhmät, kulttuurit ja kansallisuudet nauttia kokemuksesta”, kommentoi Blue Man Groupin toimitusjohtaja Benoit Mathieu.  Blue Man Groupin perustajajäseniin kuuluva Chris Wink on yhtälailla innoissaan: ” Emme olisi ikinä osanneet kuvitella mihin kaikkialle luomamme viaton ja utelias hahmo nimeltä Blue Man meidät johtaisi.  Meille on iso kunnia päästä jakamaan show myös suomalaisyleisön kanssa.”

Blue Man Group on jatkuvasti edistänyt ja kehittänyt uusia tapoja ilmaisulleen ja se on myötävaikuttanut useisiin elokuva- ja tv-tuotantoihin ja julkaissut useita albumeita sekä oman kirjan. Ryhmän rock-konserttiparodiaa ”Megastar World Tour” esitettiin areenoilla ympäri maailmaa.
Katso miten Blue Man Groupin perustajat Chris Wink ja Phil Stanton kuvailevat ryhmän syntyä ja ideologiaa.

Creating Blue Man Group | Who are the Blue Men with Original Co-Founders

Hartwall Arena, Helsinki:
to 19.9. klo 20.00
pe 20.9. klo 19.00
la 21.9. klo 15.00 ja 19.00
su 22.9. klo 14.00

LIPUT:
Myyntiin ma 20.5.klo 9

Helsinki: Aikuiset: 59 / 74 / 89 / 99 € | Lapset: 44 / 54 / 69 / 79 €

Osta liput TÄSTÄ.

BMG