Musiikki

Tiedote

Blockfest on julkaissut puolet vuoden 2022 artistikiinnityksistä

Lipunmyynti käynnistyy pe 18.3. Klo 13

Katso saatavilla olevat liput

Jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyyty Blockfest valtaa Tampereen ydinkeskustan jälleen elokuussa 19.8.–20.8. välisenä aikana, ja tuo kaupunkiin polttavan ajankohtaiset ja kiinnostavimmat kansainväliset sekä kotimaiset artistit kaikkien aikojen lineupin muodossa. Roppakaupalla lisäyksiä ohjelmaan on tulossa vielä myöhemmin keväällä.

Tampereella nähdään mm. Lil Baby (US), Jack Harlow (US), Gettomasa, bbno$ (CA), Central Cee (UK), SAINt JHN (US), Yung Lean (SE), A36 (SE), Dréya Mac (UK), nublu (ES), ANI, Cledos, Ege Zulu, Etta, Evelina, ibe, Lauri Haav, Madboiali, MC KOO, Mouhous, Pihlaja, Pyrythekid, Rosa Coste, Sexmane, SMC, william, Yeboyah

Vastikään julkaistuja kansainvälisiä supernimiä ovat mm. What’s Poppin’ -hitillään viisinkertaista platinaa streamannut yhdysvaltalaisräppäri Jack Harlow, trapin ja drillin rajoja rikkova länsilontoolainen Central Cee, yli miljardi streamia hiteillä ”Lalala” sekä ”Edamame” kerännyt kanadalainen räppäri bbno$, Viron kuumin rap-nimi nublu, brittirapin mielenkiintoisiin nouseviin nimiin lukeutuva Dreya Mac sekä kulttimaineen ja kansaivälisen räpeliitin suosion saavuttanut ruotsalainen Yung Lean. Ruotsista tulee niin ikään ”Samma gamla vanliga” hitistä tunnettu pohjoismaita valloittava räppäri A36.

Lue lisää tapahtumasta ja artisteista osoitteessa www.blockfest.fi, ja ota myös seurantaan Blockfestin Facebook ja Instagram-kanavat.

Lipunmyynti käynnistyy pe 18.3. klo 13:00, ja saatavilla on vain rajallinen määrä vuoden 2020 ja 2021 palautettuja lippuja.

Liput:

1 päivä 94 €
2 päivää 175 €
www.ticketmaster.fi/

Milloin:

19.8.–20.8.2022 Tampere, Ratinanniemi / Ratina stadion

Festivaali on suunnattu vain täysi-ikäisille, mikä tulee näkymään erityisesti tapahtuma-alueen viihtyvyydessä, toimivuudessa ja sisäisten toimintojen nopeutumisessa anniskelukarsinoiden loistaessa poissaolollaan.

www.blockfesti.fi
www.fb.com/blockfest
www.instagram.com/blockfest