Musiikki

Katsaus

Blockfest 2019

Blockfest-terveisiä!

Blockfest toi rap-täyteisen viikonlopun Tampereen Ratinanniemeen 16.-17.8. Perjantain ja lauantain aikana lavoilla nähtiin niin kotimaisia kuin kansainvälisiä räpin huipputähtiä, kuten Asap Rocky, G-Eazy, JVG ja Gettomasa.

 

Jo heinäkuun alussa loppuunmyyty festivaali tarjoili kahtena päivänä kävijöille unohtumattomia kokemuksia ja keikkoja kolmella eri lavalla. Keikkojen lisäksi festivaalialueelta löytyi monipuolinen ravintola-alue ja erilaisia myyntikojuja. Blockfestin Merchandise-kaupassa, eli B-shopissa, myytiin festivaalin virallista mallistoa sekä artistien fanituotteita. Festivaalin virallisen malliston lisäksi B-shopissa myytiin keväällä Blockfestin ja Hypendin järjestämän merchandisekilpailun voittajien suunnitelmia tuotteita. Blockfestillä oli myös näytillä Virgil Ablohin Ikealle suunnitelma MARKERAD-mallisto. Mallisto oli ensimmäistä kertaa näytillä Suomessa.

 

Ensimmäinen Blockfest päivä alkoi hieman sateisissa tunnelmissa, mutta se ei haitannut ensimmäisiä festivaali kävijöitä. Sää kuitenkin kirkastui ja iltaa kohden juhlittiin ilman sateita. Versace Henrikin keikka käynnisti Blockfest viikonlopun Park Stagella. Perjantain aikana nähtiin myös mm. Cledos, Pyhimys, Jaden Smith ja Tyga.

 

Perjantai-illan huipensi ehkä yksi tämän kesän puhutuimmista artisteista, eli Asap Rocky. Päälavan luokse pakkautui hyvissä ajoin ennen keikkaa yleisöä odottamaan Asap Rockyn keikkaa. Viimeisimmät juoksivat lavalle hetkiä ennen keikan alkua. Räjäyttävä keikka alkoi, että lavan peitti suuri valkoinen kangas. Kankaan takaa paljastui Testing-albuminsa mukaiseen hiihtopipoon pukeutunut Asap Rocky, jolloin yleisö villiintyi.

Blockfest 2019 - Asap Rocky

Asap Rocky & Jaden Smith

Blockfest 2019 - JVG

JVG

Lauantaipäivänä jatkuivat Blockfest-viikonlopun juhlat, kun lavoille nousi lisää festivaalikävijöiden suosikkiartisteja. Street Stagella nähtiin nuoria kotimaisia artisteja, kuten Cavallini & Shrty ja Etta, sekä kokeneimpia artisteja kuten Stepa. Park Stagen keikat huipensi Amerikkalainen Ski Mask The Slump God.

 

Alkuillasta päälavalla nähtiin Gettomasa ja JVG, jotka molemmat keräsivät festarikävijät stadionin yleisöön. JVG:n keikalla juhlittiin myös jalkapalloilija Teemu Pukin tekemää hattutemppua Norwich City – Newcastle ottelussa. Tämän vuoden Blockfestin huipensi G-Eazy, joka keräsi stadionin täyteen juhlijoita.

Blockfest 2019 - G-Eazy

G-Eazy

Kiitos Blockfest 2019!

 

Olitko sinä Blockfesteillä? Muista jakaa festarikuvasi Instagramissa käyttäen #ticketmasterlive ja tägäämällä @ticketmaster.fi kuvatekstiin, niin osallistut kesäkilpailuumme!