Tiedotteet

Review

Asuntomessut tekee messukokemuksesta elämyksen

Upean talon nähdessämme mietimme usein: ”Vau, kukakohan tuolla asuu ja miltäköhän sisällä näyttää?”. Asuntomessuilla pääsee kurkistamaan, miltä eri perheiden kodeissa näyttää ja tutustumaan heidän tarinaansa. Asuntomessut ovat maailman mittakaavassakin ainutlaatuinen tapahtuma. Jo valmiiksi ainutlaatuinen tapahtuma on ottanut tänä kesänä aivan uuden vaihteen; Asuntomessut on nyt paljon muutakin kuin kotien raketamista ja sisustusratkaisujen ihastelua.
Mikä on toisin kesänä 2017?

Osta liput tästä -20% alennuksella

Asuntomessujen uusi ohjelmakattaus tekee messukokemuksesta elämyksen

 

Asuntomessut ovat laajentuneet perinteisestä messutapahtumasta asumiseen liittyvän yleisökeskustelun keskukseksi. Tämä kiteytyy messualueelle ensimmäistä kertaa rakennettavaan AsukasAreenaan, jossa on tarjolla ohjelmaa kaikkina 31 messupäivänä. Asuntomessut 2017 jakaantuvat neljään eri teemaviikkoon; hyvinvointi, harrastukset, tulevaisuus sekä yhdenvertaisuus ovat asioita, joista kymmenet asiantuntijat ja mielipidevaikuttajat tulevat keskustelemaan eri messuviikoilla.
Stig avaa Asuntomessut Mikkelissä

Mikkelin Asuntomessut

Asuntomessujen avajaislauantaina 14. heinäkuuta suomalaisen country-räpin lähettiläs Stig esiintyy messuvieraille. Keikkapaikkaa voisi kuvailla ainutlaatuiseksi – harvemmin ketään artistia pääsee kuuntelemaan keskellä suomalaista asuinaluetta. Stigin hittejä pääseekin tunnelmoimaan terassilta tai vaikka riippumatosta käsin. Kyseessä ei ole yksityistilaisuus, vaan esitys on tarkoitettu kaikille avajaispäivänä messualueella vieraileville. Jos mietit vielä minä päivänä kannattaisi tulla messuille, niin tässä tilaisuutesi!

Mikkelin Asuntomessut

Kuten aiemmin mainittua, Asuntomessujen pääsylippu ei tarkoita ainoastaan sisäänpääsyä taloihin. Pääosassa on elämys, joka ei pääty messuporttien sisälle. Vierailusta voi jäädä mieliin kahvipöytien keskustelunavauksia asumisen tulevaisuudesta, inspiraatio seuraavaan saunaremonttiin, kesäisiä kuvia yhdessäolosta läheisten kanssa tai vaikkapa se Stigin nimmari!

Mikkelin Asuntomessut

Suomen kesä on lyhyt, mutta parhaiten siitä pääsee nauttimaan kesätapahtumissa. Asuntomessut ovat vakiinnuttaneet paikkansa monen suomalaisen lomakalenterissa, eikä syyttä. Vuosittain syntyvät uudet asuinalueet esittelevät meille sitä rakkainta paikkaa – kotia. Tänä vuonna Saimaan rannalle, luonnon helmaan luotu Kirkonvarkauden asuinalue on pysäyttävä. Kukapa ei haaveilisi vesistön äärellä elämisestä. Asuntomessujen virallinen teema Asumisen vaikutus ihmisen hyvinvointiin on otettu kohteiden rakentamisessa huomioon monella tavalla. Ilmajoogahuone tai golfin puttausviheriö ovat tästä vain yksittäisiä esimerkkejä.

Mikkelin Asuntomessut

Hyvinvointiteema näkyy myös Asuntomessujen ohjelmanumeroissa. Kalenteri julkaistaan kokonaisuudessaan Asuntomessujen verkkosivuilla 30. kesäkuuta, mutta luvassa on muun muassa mobiilisuunnistusta, ikkunanpesun MM-kisoja sekä joogahaaste! Mikkeli on Suomen suurin mökkikunta, mutta vaikkei mökkiä Saimaalta omistaisikaan, niin auringonlaskua järven ylle pääsee seuraamaan messualueen pidennettyinä iltoina 20.7, 27.7 sekä 3.8 kello 22 asti!

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan Asuntomessuille Mikkeliin! Kannattaa muuten hankkia liput 13.7 mennessä – aikaisen ostajan etuina -20 % alennusta lipun hinnasta. Tämän lisäksi saat kahden kuukauden ilmaisjakson C Morelle tai kuukauden tilaukseen Yogaia-palveluun yhden euron hintaan. Lisätietoa edusta.

Lunasta tästä edulliset ennakkoliput.

 

– Annaleena Hakala & Heidi Myllymäki

Mikkelin Asuntomessut