Musiikki

Tiedote

Armin van Buuren Tallinnan Laululavalle elokuussa 2024

Armin van Buuren esiintyy Tallinnan Laululavalla 31.8.2024. Lipunmyynti käynnistyy ma 26.2. klo 10.

Katso saatavilla olevat liput

Weekend Festival tuo elektronisen musiikin legenda Armin van Buurenin Tallinnan Laululavalle 31.8.2024. Armin van Buuren on merkittävä vaikuttaja elektroniselle musiikille ja trancelle maailmanlaajuisesti.

Armin van Buuren on nähty Suomessa aiemmin muun muassa Weekend Festivalilla ja Radio Nova Festivaalilla. Tallinnassa elokuussa 2024 nähtävässä konsertissa on luvassa ainutlaatuisen visuaalinen maailmanluokan show.


Armin van Buuren Tallinnan Laululavalla

Elektronisen musiikin maailmanlaajuinen ikoni ja trance-legenda saapuu Tallinnan Laululavalle elokuun viimeisenä päivänä kesällä 2024. Show Laululavalla tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea maailmanluokan musiikkia ja nauttia unohtumattomasta tunnelmasta visuaalisessa ympäristössä.

Arminin keikat ovat tunnettuja visuaalisesta näyttävyydestään, joka täydentää musiikkia upeilla valoefekteillä ja visuaaleilla. Hänen lavashow’nsa luovat unohtumattoman kokemuksen, joka yhdistää musiikin ja visuaalisen taiteen saumattomasti yhteen.

Armin van Buurenin keikalta voi odottaa myös yllätyksiä ja erikoisuuksia, jotka tekevät jokaisesta esiintymisestä ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen kaikille läsnäolijoille.

Artistin esiintymiset ovat legendaarisia ja täynnä intensiivistä energiaa, joka tempaa kuulijat mukaansa heti ensimmäisistä sävelistä lähtien. Hänen DJ-settinsä tarjoavat laajan valikoiman trance- ja progressiivisen musiikin kappaleita, jotka vievät yleisön musiikilliseen matkaan täynnä syviä bassolinjoja, tarttuvia melodioita ja nostattavia rytmejä.

Pitkä ja menestyksekäs ura

Artistin yli kaksi vuosikymmentä kestänyt uransa on täynnä menestystä ja ansioita. Arminin hittikappaleet, kuten This Is What It Feels Like ja Blah Blah Blah, ovat hallinneet hittilistoja ympäri maailmaa.

Hän on myös ansainnut viisi kertaa ensimmäisen sijan arvostetussa DJ Mag Top 100 DJs -äänestyksessä, mikä kuvastaa hänen valtavaa suosiotaan ja vaikutusvaltaansa elektronisen musiikin alalla.

Armin on uransa aikana esiintynyt lukemattomilla maailman suurimmilla ja paikkansa vakiinnuttaneilla elektronisen musiikin festivaaleilla ympäri maailmaa, mukaan lukien Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival ja Tomorrowland.

Lisäksi Armin on luonut menestyksekkään A State of Trance (ASOT) radio-ohjelman , joka on saavuttanut yli 1000 jakson virstanpylvään ja jota kuuntelee yli 44 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa viikoittain. Hänen panoksensa elektronisen musiikin alalla on mullistava, ja hän on yksi Armada Music -levy-yhtiön perustajista, joka on maailman suurin itsenäinen dance-musiikin levy-yhtiö.

Armin van Buuren on merkittävä vaikuttaja elektronisen musiikin maailmassa, ja hänen musiikkinsa ja esiintymisensä ovat tehneet hänestä yhden alan rakastetuimmista ja kunnioitetuimmista taiteilijoista.

Armin van Buuren – liput

Lipunmyynti Tallinnan keikalle käynnistyy maanantaina 26.2.2024 klo 10 Ticketmasterilla.

Armin van Buuren
31.8.2024, Laululava, Tallinna
Liput myynnissä ma 26.2. klo 10


Lue lisää tapahtumauutisia.