Perhe

Tiedote

Apassionata muutti nimensä Cavallunaksi – Suomeen maaliskuussa uuden shown kanssa

Henkeäsalpaavasta hevostaituruudesta, pukuloistosta ja koko perheen viihdettä tarjoavista esityksistään tunnettu Euroopan suosituin hevosshow saapuu Helsingin Jäähalliin 5.-6.3.2022 uuden Celebration!-esityksensä kanssa. Lipunmyynti näihin neljään esitykseen alkaa maanantaina 18.10.2021 Ticketmasterissa.

Katso saatavilla olevat liput

Euroopan suosituin hevosshow Apassionata on esityksillään hurmannut satoja tuhansia ihmisiä jo vuosien ajan. Nyt tämä ainutlaatuinen hevosshow palaa Suomeen uuden esityksen ja nimen kera. Apassionatasta Cavallunaksi nimensä muuttaneen hevosshown ydin on kuitenkin ennallaan: yleisö saa ihailtavakseen henkeäsalpaavaa hevostaituruutta, musiikkia, pukuloistoa ja koko perheen viihdettä.

Uusi Celebration! -esitys juhlii Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä jo lanseeratun Cavallunan paluuta yleisöjen eteen koronapandemian aiheuttaman tauon jälkeen. Emmy-ehdokas Klaus Hillebrechtin suunnittelema Celebration! tarjoaa yleisölle mahdollisuuden päästä jälleen ihailemaan suosituimpia ratsastustiimejä hevosineen. Luvassa on taidokasta kouluratsastusta, vauhdikkaita temppuja, koko perheen valloittavia pieniä poneja ja taiturimaista hevosten käsittelyä, tanssia, elämyksiä, pukuloistoa ja taitavasti rakennettu valoshow.

– Koronan vuoksi toimintamme oli pysähdyksissä puolitoista vuotta, katkos oli ensimmäinen liki 20-vuotisen olemassaolomme aikana. Tämä oli vaikeaa aikaa yrityksellemme, esiintyjillemme ja tietysti yleisöllemme. Niinpä päätimme juhlia asianmukaisesti tämän pimeän ajanjakson loppua ja uuden ajan alkua. Lokakuusta 2021 maaliskuuhun 2022 esitettävä Celebration! on henkeäsalpaava kokoelma hevosshow’mme parhaita esityksiä yhdessä näytöksessä. Tämä on lahja paitsi yleisöllemme, myös itsellemme, kertoo Apassionata World GmbH: n toimitusjohtaja Johannes Mock-O’Hara.

Tuttuun tapaan Cavalluna ilahduttaa vertaansa vailla olevalla ratsastuksella ja monimuotoisuudella. Mukana ovat esityksen suuret tähdet kuten italialainen Bartolo Messina hevosineen ja poneineen, portugalilainen kouluratsastaja Luis Valença kauniiden Lusitanojensa kanssa, andalusialainen Sebastián Fernández perheineen espanjalaisen lännenratsastuksen taitureina, perinteikkääseen hevosperheeseen syntynyt Sylvie Willms vapaana liikkuvan yli kymmenpäisen hevoslauman kanssa ja mm. unkarilaista akrobaattiratsastusta tarjoava monipuolinen italialainen Gionan perhe sekä monet muut hevostaiturit.

Euroopassa vuosittain yli puoli miljoonaa katsojaa keräävä Apassionata on vieraillut Suomessa useita kertoja keräten vuosittain monia kymmeniä tuhansia katsojia. Apassionatan tapaan nyt Helsinkiin tulossa oleva Cavalluna on iso tuotanto. Mukana on useita eri hevosrotuja sekä hevosammattilaisia useista Euroopan maista.

Esitykset

CAVALLUNA Celebration!
La 5.3.2022 klo 13 ja 18
Su 6.3.2022 klo 13 ja 17
Helsingin Jäähalli

Liput

Myyntiin 18.10.2021 klo 10 Ticketmasterissa

Liput palvelumaksuineen alkaen
Aikuiset 49,50 / 59,50 / 79,50 / 99,50 euroa
Lapset 39,50 / 49,50 / 59,50 / 79,50 euroa

www.cavalluna.com
www.livenation.fi