Tiedotteet

Tiedote

ANNA PUU JUHLII 10-VUOTISTA URAANSA HARTWALL ARENALLA

Anna Puu esiintyy omassa jättikonsertissaan Hartwall Arenalla 30. marraskuuta 2019.

Katso tarjolla olevat liput

ANNA PUU: THE INTERGALACTIC LOVE ODYSSEY 2.0 -KONSERTTI HARTWALL ARENALLA 30.11.

Anna Puu esiintyy omassa jättikonsertissaan Hartwall Arenalla 30. marraskuuta 2019. Liput THE INTERGALACTIC LOVE ODYSSEY 2.0 -konserttiin tulevat myyntiin maanantaina 29.4. klo 9.00 Ticketmasterissa. Tänään ke  julkaistaan myös uusi single Taikaa.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta Anna Puun debyyttialbumin julkaisusta. Juhlavuosi huipentuu marraskuun 30. päivä, kun artisti nousee Hartwall Arenan lavalle THE INTERGALACTIC LOVE ODYSSEY 2.0 -konsertissaan. Viime kesän avaruusteemaisella Flow-keikallaan Anna Puu tanssitti yleisön hurmioon ja se antoi jo esimakua tulevasta, mutta Hartwall Arenalla tähden pop-spektaakkeli nähdään suurempana ja upeampana kuin koskaan. Liput keikalle tulevat myyntiin maanantaina 29.4. – päivälleen 10 vuotta Anna Puun debyyttialbumin julkaisun jälkeen.

Konsertissa on pukeutumiskoodi space. Mikäli siis haluaa heittäytyä juhlatunnelmaan pukeutumalla konsertin avaruusteeman mukaisesti, on se enemmän kuin tervetullutta.

”Tämä konsertti on mun artistiuran 10-vuotisjuhlabileet! Kun mietin, millaiset juhlat haluan järjestää, niin ne ovat sellaiset, jossa kaikki vieraat voivat olla osana juhlaa. Tässä kosmisessa konsertissa toivon, että yleisö voi olla enemmän kuin katsojan roolissa!” kertoo Anna.

Tänään keskiviikkona Anna Puulta saadaan myös uusi single Taikaa; rakkautta, kesää ja iloa sykkivä popkappale. Anna esittää Taikaa-singlen ylihuomenna perjantaina The Voice of Finlandin finaalilähetyksessä.

Viime elokuussa julkaistulla viidennellä studioalbumillaan Nälkäinen sydän Anna Puu uudistui tyylikkäästi ja valloitti uudella, entistä elektronisemmalla soundillaan niin kriitikoiden kuin fanienkin sydämet. Kultarajan ylittänyt albumi toi Anna Puulle helmikuussa Vuoden pop- ja Vuoden naissolisti -Emmat. Ennen Hartwall Arenan keikkaa artisti on mahdollista nähdä festarikiertueella, joka käynnistyy Seinäjoen Provinssista 28.6. ja päättyy Hyvinkään Red Carpet -tapahtumaan 31.8.

Anna Puu

Anna Puu
THE INTERGALACTIC LOVE ODYSSEY 2.0 -konsertti
Hartwall Arena 30.11.2019

Lipunmyynti ma 29.4 klo 09.00 www.ticketmaster.fi/annapuu
Alkaen 39,90eur

VIP-Liput www.tmgevents.fi