Musiikki

Tiedote

Andrea Bocelli konsertoi Hartwall Arenalla toukokuussa

Maailman rakastetuimpiin tenoreihin lukeutuva italialaistähti Andrea Bocelli palaa keväällä konsertoimaan Suomeen.

Katso tarjolla olevat liput

Uuden albuminsa ”Si” lokakuun 26. päivä julkaiseva Bocelli saapuu esiintymään Helsingin Hartwall Arenalle perjantaina 24. toukokuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy torstaina 25. lokakuuta.

Andrea Bocelli julkaisee odotetun uuden albuminsa ”Si” lokakuun 26. päivä. Levyllä kuullaan yllättävää yhteistyötä Bocellin duetoidessa niin Ed Sheeranin kuin Dua Lipankin kanssa. Albumilla kuullaan myös Andrea Bocellille erityisen tärkeä duetto Fall On Me -kappaleella, jolla on mukana hänen poikansa Matteo Bocelli. Kyseinen kappale kuullaan myös Pähkinänsärkijä ja neljä valtakuntaa -elokuvassa. ”Si” on artistin ensimmäinen albumi 14:ään vuoteen, joka koostuu täysin uudesta materiaalista. Levyn tuotti legendaarinen Bob Ezrin ja se äänitettiin Bocellin kotona Italiassa.

Andrea Bocelli - Con Te Partirò - Live From Piazza Dei Cavalieri, Italy / 1997

Näkönsä 12-vuotiaana menettänyt toscanalaissyntyinen tenori on myynyt urallaan yli 85 miljoonaa albumia, saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle ja lukuisia muita arvonimiä ja palkintoja, sekä hurmannut karismallaan yleisöt ympäri maailmaa. Andrea Bocelli on yksi maailman suurimmista klassisen musiikin supertähdistä, joka on esiintynyt presidenteille, paaveille ja kuninkaallisille. Hän on tehnyt vuosien saatossa musiikillista yhteistyötä klassisten artistien lisäksi lukuisten poptähtien, kuten Céline Dionin, Tony Bennetin, Ariana Granden, Jennifer Lopezin ja Nicole Scherzingerin kanssa.

Tulevan kiertueen ohjelmistossa päästään nauttimaan Bocellin uuden albumin tuotoksista sekä tenorin rakastetuimmista klassikoista. Bocellia Helsingissä säestää Lohjan kaupunginorkesteri ja mukana on myös Bocellin valitsema sopraano. Konsertin kuorona toimii suomalainen huippukuoro Chorus Ars Musica. Bocelli on esiintynyt Suomessa viimeksi loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla huhtikuussa 2017.

KONSERTTI:

Andrea Bocelli (ITA)
Pe 24.5.2019 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18
Showtime n. klo 19.30

LIPUT:

Myyntiin to 25.10.2018 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 79 euroa Ticketmasterista

Andrea Bocelli