Tiedotteet

Tiedote

ALMA PÄÄTTÄÄ EUROOPAN KIERTUEENSA HELSINKIIN

ALMA päättää keväisen Euroopan-kiertueensa Helsingin Jäähallin Black Boxissa torstaina, 18. huhtikuuta.

Katso tarjolla olevat liput

Luvassa on harvinaista herkkua

Suomen kansainvälisesti tunnetuin popsensaatio ALMA päättää keväisen Euroopan-kiertueensa Helsingin Jäähallin Black Boxissa torstaina, 18. huhtikuuta. Kotiinpaluun kruunaava konsertti on nousevalle tähdelle erityinen, sillä kyseessä on keväisen kiertueen suurin keikka. Lipunmyynti käynnistyy maanantaina 11. helmikuuta.

Perjantaina 1. helmikuuta näki päivänvalon Alman ensimmäinen sinkkulohkaisu ”When I Die” uudelta albumilta ”Have You Seen Her?”, jonka julkistuspäivä on huhtikuun 5. Kevään Euroopan kiertueellaan Alma vierailee kahdeksassa maassa ja soittaa 14 keikkaa, kunnes tuo täysin uudistuneen, uutta musiikkia ja yllätyksiä sisältävän shownsa Helsinkiin.

23-vuotias Alma tunnetaan paitsi neonvihreästä tukastaan, myös magneettisesta punk-asenteestaan ja vahvasta äänestään. Hän on osa uuden aallon naisartisteja, joilla on sanoma – oli kyseessä sitten naisten oikeudet, seksuaalisuus tai vartalopositiivisuus. Lauluntekijänä Alman tyyli on rehellinen, rohkea ja tuore: “Minulle on elämäni aikana saneltu minkälainen minun tulisi olla, mitä minun tulisi sanoa, tai miten minun tulisi käyttäytyä”, kertoo Alma. ”Meillä kaikilla on paineita sopeutua ympäröivään maailmaan, ja musiikkini on juuri sen vastakohta. Haluan fanieni kokevan, että he voivat olla kuka tahansa, sanoa mitä tahansa, ja näyttää miltä tahansa, kun he kuuntelevat musiikkiani. Täällä sinut hyväksytään juuri sellaisena kuin olet”.

Alman biisit ovat keränneet toinen toisensa perään yli 350 miljoonaa striimauskertaa Spotifyssa ja hän on ollut iTunes-listojen kärjessä ympäri maailman. ”Karma” räjäytti potin vuonna 2016, ja ”Dye My Hair”, ”Chasing Highs”, ”Phases” sekä Tove Lon ja Charli XCX:n kanssa kanssa tehty ”Out Of My Head” ja Mø:n kanssa tehty ”Dance For Me” ovat vain kasvattaneet ALMAn valtavaa suosiota.

Black Box on yhdessä Jäähallin kanssa toteutettava 3000 hengen tilakonsepti, jossa yleisö pääsee nauttimaan sekä intiimin klubikeikan energiasta, että isosta keikkatuotannosta seisomapaikoilta. Black Box luodaan Helsingin Jäähalliin tilanjakoratkaisuilla istumakatsomoiden jäädessä kokonaan verhojen taakse. Tila mahdollistaa ison keikkatuotannon toteuttamisen ääni- ja valolaitteistoineen ilman, että tingitään klubitunnelmasta.

KEIKKA:

ALMA
To 18.4.2019 Black Box, Jäähalli, Helsinki
Ei ikärajaa, rajattu anniskelualue

LIPUT:

Myyntiin ma 11.2.2019 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 34 euroa
Osta liput tästä

Alma