Uutiset

Menovinkit

Äitienpäivä 2024 – mitä tehdä äitienpäivänä?

Äitienpäivää vietetään toukokuussa. Miten juhlit elämäsi tärkeää henkilöä? Muista äitiä lahjakortilla, joka avaa ovet tuhansiin tapahtumiin.

Osta lahjakortti

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina 12.5.2024. Äitienpäivä on tilaisuus muistaa kaikkia äitejä ja äitihahmoja.

Vietkö äidille aamiaisen vuoteeseen ja laitatko kahvimukin kylkeen liput live-elämyksiin? Lue vinkkimme äitienpäivän viettoon.

Listasimme lisäksi muutaman äitienpäivän lahjaidean, jotka käärit lahjapakettiin äitienpäivän tarjoushinnoin.

Äitienpäivä 2024 – ideoita äitienpäivän viettoon

Äitienpäivänä äiti saa nauttia rennosta olemisesta ja elämyksistä puolison, ystävien tai koko perheen kanssa. Katso äitienpäivän menovinkit tästä.

Äitienpäivä 2024 - konsertit

Äitienpäivän konsertit

Cantores Minores: Perinteinen Äitienpäiväkonsertti
12.5.2024 Helsingin Tuomiokirkko

Cantores Minores -kuoron Perinteisessä Äitienpäiväkonsertissa äideille laulaa jälleen yli 200 eri-ikäistä laulajaa, kun Tuomiokirkon korokkeille kapuaa noin 40 muskarilaista, reilu 50 kuoron koulutusryhmien poikaa sekä noin 130 A-kuorolaista. Luvassa on musiikkia yksiäänisistä lastenlauluista aina neliäänisiin mieskuorolauluihin.


Kauniaisten orkesterin äitienpäiväkonsertti
12.5.2024 Uusi Paviljonki, Kauniainen

Kauniaisten orkesterin äitienpäiväkonsertissa kuullaan R. Wagnerin Lohengrin, Vorspiel Akt III, R. Straussin Käyrätorvikonsertto nro 1 sekä A. Brucknerin Sinfonia nro 4. Käyrätorvisolistina kuullaan Tero Toivosta, ja orkesteria johtaa Petri Sakari.


RSO:n kamarimusiikkisarja: Síppal, dobbal…
12.5.2024 Musiikkitalo, Helsinki

Radion Sinfoniaorkesterin lyömäsoittaja Jerry Piipponen ja huilisti Kaisa Kortelainen halusivat elvyttää aikanaan tiiviisti esiintyneen duonsa kevään viimeisen Sunnuntaisoiton myötä.

Konsertin pääteoksena on Osmo Tapio Räihälän uusi teos huilulle ja lyömäsoittimille. Sen seurana kuullaan kappaleita Lotta Wennäkoskelta, George Crumbilta ja Paul Lanskylta.


HeBo:n Vanhan musiikin sarja: Piae Cantiones
12.5.2024 Camerata, Musiikkitalo, Helsinki

Latinankielinen Piae Cantiones -kokoelma syntyi ja julkaistiin Suomessa vuonna 1582 uskonpuhdistuksen tuomien uudistusten seurauksena ja se tunnettiin kautta Itämeren alueen. Latinankieliset cantiot ovat alun perin keskiajan yksiäänisiä lauluja, joiden teksti on useimmiten hengellinen, mutta niitä ei suoraan tarkoitettu jumalanpalvelusmusiikiksi.

Konsertissa kuullaan kokoelma näitä lauluja sopraano Ulrike Hofbauerin tulkitsemana. Konsertin johtaa vanhan musiikin monitaitaja gambisti Domen Marincic.


Äitienpäivä 2024 - tapahtumia koko perheelle

Äitienpäivän tapahtumia koko perheelle

Cavalluna
11.-12.5.2024 Helsingin Jäähalli

Elämyksellinen ja upea hevosshow Cavalluna laukkaa Helsingin Jäähalliin äitienpäiväviikonloppuna. Hyödynnä äitienpäivän perhepakettitarjous!

Etuhintaiset liput: 
Neljän hengen perhepaketti 2 aikuista + 2 lasta
Palvelumaksuineen alk. 204 € (norm. 299,60 €)
Etu voimassa 10.5. asti
Lipputilaukseen lisätään tilauskohtainen tilausmaksu alk. 1,50 €. 

Silmiähivelevästä hevostaituruudesta, pukuloistosta ja koko perheen viihdettä tarjoavista esityksistään tunnetun Cavallunan uusi Land of A Thousand Dreams tarjoaa jälleen yleisölle mahdollisuuden päästä ihailemaan suosituimpia ratsastustiimejä hevosineen.

Land of a Thousand Dreams kuljettaa katsojansa pariksi tunniksi kauas Aasian mantereelle huiman tarinan pyörteisiin. Luvassa on taidokasta kouluratsastusta, temppuja ja valosho’wta sekä tietenkin hevosia ja poneja.


American Car Show
11.-12.5.2024 Ouluhalli, Oulu

Ouluhalli täyttyy äitienpäivän viikonloppuna upeilla autoilla ja moottoripyörillä eri vuosikymmeniltä.

Luvassa onkin siis huippukattaus kromin kiiltoa, ajan patinaa, rockabilly-meininkiä, kädentaitonäytöksiä sekä muuta vauhdikasta ohjelmaa. Näytteilleasettajien myyntiosastoilta löytyy taatusti myös mielenkiintoista kotiinviemistä.


Sirkus Tähti
12.5.2024 Sampion kenttä, Kerava

Sirkus Tähden 10-vuotisjuhlakiertue lupaa katsojilleen sirkusmaailman huippuartisteja sekä historiamme kaikkien aikojen kovatasoisimman näytöksen. Luvassa maailman parhaiden artistien taidonnäytteitä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, klovneja, musiikkia, taikuutta sekä paljon muuta. Upeiden valojen värittämä perinteinen popcornin tuoksuinen sirkusteltta kutsuu kaikki sirkuksen ystävät mukaan.

Sirkus Tähden kiertue pysähtyy Keravalla äitienpäivänä. Ohjelma on suunnattu kaiken ikäisille. Näytöksen kesto noin 2h sis. väliajan.


Äitienpäivän tarjoukset & lahjaideat

Suomen Kädentaidot
15.-17.11.2024 Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Valtavan suosittu Suomen Kädentaidot -messut aloittaa lipunmyynnin tämän vuoden messuille äitienpäivähinnoin! Äitienpäivän lahjalippu on myynnissä hintaan 14 € (ostettavissa 30.4.-12.5.2024). Lipputilaukseen lisätään tilauskohtainen tilausmaksu alk. 1,50 €.

Suomen Kädentaidot -messut tuo valokeilaan käsityöalan uusimmat virtaukset, nostaa esille mielenkiintoiset tekijäpersoonat ja kunnioittaa käsityöalan perinteiden jatkumista. Se on kauppapaikka, kohtaamisten keidas ja innostava yhteisö. Tapahtuman teemana on tänä vuonna yhteisöllisyys.


Kuopio Wine Festival
28.6.-6.7.2024 Matkustajasatama, Kuopio

Suomen suurin viini- ja ruokafestivaali Kuopio Wine Festival juhlitaan Kuopion Matkustajasatamassa 28.6–6.7.2024. Luvassa on makupareja, laatuviinejä, pirskahtelevia seurustelujuomia sekä huippuartistien keikkoja.

Nappaa liput äidille tai festariporukalle äitienpäivän tarjoushintaan! Päiväliput nyt 39 € (norm. 46,50 €). Lipputilaukseen lisätään tilauskohtainen tilausmaksu alk. 1,50 €. Tarjous voimassa 6.-12.5.2024.


Helsinki International Horse Show
23.-27.10.2024 Helsingin Jäähalli

Helsinki International Horse Show on monen äidin ykköstapahtuma. Horse Show’n areenalle laukkaavat vuosittain maailman tähtiratsukot ja Suomen huiput. Luvassa on lisäksi myös messutunnelmaa Expossa, Lasten Matineaa, huikeita show-numeroita ja valmentajien klinikoita.

Horse Show juhlii äitienpäivää VIP-lipputarjouksella. HIHS-viikon huipentavan SuperSunnuntai-näytöksen VIP-liput myynnissä äitienpäivähintaan kaksi yhden hinnalla. Kaksi lippua 349 € (norm. yksi lippu 349 €). Lipputilaukseen lisätään tilauskohtainen tilausmaksu alk. 1,50 €. Tarjous voimassa 6.-12.5.2024.

Ticketmaster lippu lahjakortti

Lue lisää tapahtumauutisia.