Uutiset

Esittelyssä

Äitienpäivä 2023 – katso parhaat lahjaideat

Mitä antaa äitienpäivälahjaksi? Hajuvedet, sukat ja kukat on jo niin nähty. Mitä jos antaisit lahjaksi jotain ihan muuta?

Ticketmasterin lahjakortti

Äitienpäivä on pian täällä! Äitien juhlapäivää vietetään Suomessa toukokuun toisena sunnuntaina, tänä vuonna siis 14.5.2023. Keräsimme yhteen tämän vuoden parhaat lahjaideat. Anna sukkien ja kukkien sijaan jotain ihan muuta. Lue alta äitienpäivän lahjavinkit!

Mitä antaa äidille lahjaksi?

Äitienpäivänlahjan metsästys voi vuosi vuodelta muuttua haastavammaksi. Mitä antaa lahjaksi äidille, jolla on jo kaikkea?

Kannattaa muistaa, että monelle äidille tärkeintä on yhdessä vietetty aika, ei tavara. Mitä jos antaisit äidille lahjaksi yhteistä aikaa ja lähtisitte vaikka konserttiin tai jännittämään yhteisen lempilajin kisakatsomoon?

Muista lahjaa etsiessäsi myös Ticketmasterin lahjakortti, joka avaa äidille ovet tuhansiin tapahtumiin.

Äitienpäivä 2023 – anna lahjaksi liput

äitienpäivä - the comedy store

Iso-Britannian tunnetuin komediabrändi The Comedy Store tuo Suomeen stand upin kirkkaimmat tähdet. Toukokuun line upissa mukana ovat koomikot Finlay Christie, Sally-Anne Hayward ja Stephen Grant. Illan juontaa Ray Zambino.

Yllätä äiti nauruilla ja lähtekää katsomaan stand up -show’ta yhdessä!

The Comedy Store 20.5.2023, Apollo Live Club, Helsinki

take that

Legendaarinen poikabändi Take That saapuu Helsinkiin lähes 30 vuoden odotuksen jälkeen. Jos äiti eli teinivuodet ysärillä, tämä on varma nakki. Kuka teini ei olisi ollut mukana Take That -hysteriassa? Liput Take Thatin keikalle on äidille aikamatka nuoruuteen ja mahdollisuus viettää laatuaikaa vaikka ystävän kanssa.

Take That 27.6.2023, Kaisaniemen puisto, Helsinki

mamma mia

ABBA, kesäilta ja yhteinen aika. Siinä vasta lahja! Alkuperäinen West End -musikaali Mamma Mia! rantautuu Helsinkiin heinäkuussa. Tarina äidistä, tyttärestä ja kolmesta isäkandidaatista koetaan ABBAn hittien siivittämänä. Tunnelmallisissa näytösilloissa on tarjolla myös merelliset Kaivopuiston puitteet sekä runsas ruoka- ja juomatarjonta.

Nappaa lahjaksi liput sinulle ja äidille Mamma Mia! -musikaalin ja viettäkää yhdessä unohtumaton kesäilta.

Mamma Mia! 13.-23.7.2023 Kaivopuisto, Helsinki

oneviolin

Huomiota runsain mitoin herättänyt Pekka Niemi, artistinimeltään ONEVIOLIN, kiertää syksyllä konserttisaleissa. Talent Suomi -ohjelmasta tutuksi tullut ONEVIOLIN soittaa viulullaan cover-versioita tunnetuista jättihiteistä ilmiömäisellä tyylillään.

Ota äiti käsikynkkään ja lähtekää ihmettelemään telkkarista tuttua virtuoosia.

ONEVIOLIN 29.9.2023 Kouvola & 13.10.2023, Rovaniemi

horse show

Helsinki International Horse Show laukkaa jälleen syksyllä Jäähallille! Luvassa on maailmanluokan este- ja kouluratsastusta, jännittäviä kisahetkiä ja mielenkiintoisia klinikoita.

Horse Show juhlii kevättä ja nyt saat sinulle ja äidille liput kevään tarjoushintaan. La 21.10. koko päivän liput nyt kevätkampanjan tarjoushintaan 99 € (norm. 149,50 €) + tilausmaksu alk. 1,50 €.

Helsinki International Horse Show 18.-22.10.2023, Helsingin Jäähalli

Kaikki Horse Show’n liput löydät täältä.


Ticketmaster lippu lahjakortti

Lue lisää tapahtumauutisia.