Festivaali

Tiedote

20 vuotta täyttävä Qstock raottaa ensi kesän ohjelmistoa

Ensimmäiset esiintyjät julki - liput nyt myynnissä!

Katso saatavilla olevat liput

Qstockia juhlitaan Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.-29.7.2023! 🎉 Qstockin lipunmyynti käynnistyy torstaina 1.12. klo 9 Ticketmasterilla.  

VV-nimellä parrasvaloihin palaava Ville Valo on yksi ensi kesän Qstockin odotetuimpia esiintyjiä. HIM-yhtyeen laulajana ja keulakuvana tunnetun Valon itsensä säveltämä, sanoittama, soittama, laulama ja tuottama sooloalbumi Neon Noir julkaistaan tammikuussa. VV:n keikkaohjelmistoon on luvassa myös HIMin tuotantoa.

Ensi kesän Qstockissa esiintyvät myös uuden albumin julkaissut ja viime kesänä loppuunmyydyllä Olympiastadionilla soittanut Apulanta, Tanskan kaikkien aikojen tunnetuin rockbändi D-A-D, sinfonisen metallin hollantilainen suurnimi Epica ja viimeisen Oulun-keikkansa Qstockissa heittävä Popeda

Lisäksi tulonsa Qstockiin ovat varmistuneet Gettomasa, Gasellit, J. Karjalainen, Sexmane, Stam1na, Cledos, The 69 Eyes, Ilta, Erika Vikman, Ramses II, Ida Paul & Kalle Lindroth, BESS, Costee, Aliisa Syrjä ja Radiopuhelimet, joka on esiintynyt tapahtumassa joka ikinen vuosi. 

Qstock viettää juhlavuotta

Qstockin viettää ensi vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan, sillä ensimmäinen Qstock järjestettiin kesällä 2003. Pienimuotoiseksi kaavailtu tapahtuma houkutteli Kuusisaareen odotetun 3 000 kävijän sijaan yli 7 000 kävijää, ja seuraavien kolmen vuoden aikana siitä kasvoi 20 000 kävijän festivaali. 

Nyt Qstock on ollut loppuunmyyty jo yhdeksänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana. 

Liput

Qstockin lipunmyynti käynnistyy torstaina 1.12. klo 9 Ticketmasterin myyntikanavilla. Erikoishintainen kahden päivän lippu maksaa 134 euroa ja VIP-lippu 304 euroa. Lipputilaukseen lisätään tilauskohtainen tilausmaksu alk. 1,50 euroa.

Erikoishintaisia lippuja myydään rajallinen erä.


Lue lisää festivaaliuutisia.