Musiikki / Ticketmasterin livestream-vinkit

Ticketmasterin opas parhaimpiin livestream-keikkoihin

Alla Ticketmasterin livestream-vinkit.

Vallitsevien poikkeusolosuhteiden johdosta tapahtumien järjestäminen on tällä hetkellä hyvin rajoitettua. Tilanteesta huolimatta artistit haluavat ilahduttaa fanejaan tarjoamalla livestream-esityksiä suoratoistopalveluiden kautta. Palveluiden johdosta fanien on nyt mahdollista päästä käsiksi elävään musiikkiin suoraan omalta kotisohvalta.

Ticketmasterin livestream-vinkit

Live From Home

Live From Home on Live Nationin tarjoama palvelu, josta löydät runsaasti erilaisia livestream-videoita ja muuta mielenkiintoista sisältöä. Sivun kautta voit olla yhteydessä artisteihin, bändeihin, koomikoihin ja muuhun viihteeseen ympäri maailman.

Tutustu Live From Home -sivustoon tästä.

CirqueConnect

Uusi CirqueConnect tarjoaa viikottaisia online-striimejä sekä kattavan valikoiman Cirque du Soleil -sisältöjä. Tutustu CirqueConnect:n sisältöön täältä.

Lumoavista esityksistään tunnettu Cirque du Soleil haluaa pysyä yhteyksissä yleisönsä kanssa myös näinä sosiaalisen eristämisen aikoina. CirqueConnect-sivustolle on koottu kattavasti erilaista Cirque du Soleil -sisältöä, kuten uusia meikkaustekniikoita, virtuaalitodellisuusvideoita ja temppuohjeita, joilla voit viihdyttää koko perhettä. Korkealaatuisista videoista ja muusta tarjolla olevasta materiaalista voi nauttia turvallisesti kotoa käsin ympäri maailmaa.

”Cirque du Soleilin johtava ajatus on aina ollut tarjota ainutlaatuisia ja hämmästyttäviä kokemuksia. Esityksemme tarjoavat faneillemme mahdollisuuden paeta fantasiamaailmaan tarinoidemme ja ainutlaatuisten hahmojemme kautta. Nyt enemmän kuin koskaan, meidän on jatkettava ihmeiden tarjoamista. Jopa kaukaa -ja suoraan koteihinne”, sanoo Cirque du Soleilin Chief Marketing & Experience Officer Sheila Morin.

Cirque du Soleil: Corteo nähdään ensi syksynä Helsingin Hartwall Arenalla (1.-4.10.) ja Turun Gatorade Centerissä (18.-22.11.). Liput myynnissä nyt!

Mistä livestream-esityksiä voi löytää?

Monet artistit, esiintyjät, tapahtumapaikat ja sivustot tarjoavat faneilleen striimattuja esityksiä sosiaalisen median alustojen ja suoratoistopalveluiden kautta. Alla vinkkimme miten löytää näitä:

Seuraa artistia

Mikäli et vielä jo seuraa suosikki artistejasi somessa, kuten Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä, niin nyt on hyvä aika seurata! Artistit julkaisevat usein sosiaalisessa mediassa tietoa heidän striimattavista konserteista.

Seuraa hashtageja

Monet artistit käyttävät hashtageja, kuten #TogetherAtHome live-esityksiensä yhteydessä Instagramissa ja Youtubessa. Myös Metallica striimaa joka maanantai live-esityksiään omassa Facebookissaan hashtagilla #MetallicaMondays.

Seuraa levy-yhtiötä

Monet levy-yhtiöt julkaisevat artistiensa livestream-konsertteja ja muuta sisältöä. Seuraamalla heitä mm. somen kautta, löydät helposti kiinnostavia striimattuja konsertteja. Esimerkiksi Warner Music Live (Finland) julkistaa artistiensa livestream-konsertteja. Myös suomalainen levy-yhtiö Skorpioni striimasi 26.3. Kuudes linja -klubilla artistiensa keikkoja. Rare Stream -nimisen torstai-illan Kutosella isännöi IBE ja lavalla nähtiin Le Fvbelos, Sliki & Hamuelos, Turisti ja MELO.

Tutustu eri sivustoihin, jotka kokoavat striimattavaa sisältöä

Ruutu Live avaa ovet artistien treenikämpille ja tarjoilee katsojille uniikin musiikkielämyksen, jonka voi nauttia omalta kotisohvalta. Livejä on tarjolla aina torstaisin ja perjantaisin. Tulevaan tarjontaan kuuluu livemusiikkia mm. Anssi Kelalta, Chisulta ja Mokomalta.

Yle Areenan Yle Olohuone -sivustolla on striimattavia konsertteja mm. Maustetytöiltä, Vesalalta ja Olavi Uusivirralta.

SemiLive on kansainvälinen online-keikkapaikka livestriimattaville konserteille, sekä alusta ja vuokraamo keikkatallenteille. SemiLive on suomalainen innovaatio, joka yhdistää livemusiikin ystävät ja bändien fanit ympäri maailmaa. Palvelu tarjoaa keikkoja monipuolisesti eri genreistä ja eri kohderyhmille.

Live Katsomo -sivulta löydät useita eri livestream-keikkoja, kuten Recless Love ja S-TOOL.

Berliiniläinen COLORSXSTUDIOS näyttää YouTube-kanavallaan artistien ympäri maailmaa kotoa kuvaamia esityksiä päivittäin Suomen aikaa klo 20 (7 pm CET / 6 pm GMT / 2 PM EST).

 

Katso alta livestream poimintojamme:

James Blake

Katso alta James Blaken Instagram Live -keikka, jossa hän esitti omia laulujaan sekä tunnettujen artistien (kuten Joni Mitchell, Billie Eilish, Radiohead ja Frank Ocean) cover-lauluja. James Blake nähtiin myös suomessa viime kesän Flow Festivalissa.

John Legend

John Legend järjesti oman Instagram Live -konsertin kotoansa pianon äärellä osana #TogetherAtHome -haastetta. John Legend tähdittää tänä kesänä Pori Jazzin torstai 16.7. pääkonserttipäivää.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Metallica

Metallica julkaisee joka maanantai YouTube-kanavallaan konsertteja osana #MetallicaMondays -sarjaa. Eilen 6.4. julkaistiin yhtyeen 2009 Kööpenhaminan konsertti. Metallica esiintyi viimeksi Suomessa Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa 16.7.2019.

NPR Music Tiny Desk -konserttisarja

NPR Music Tiny Desk -konserttisarja on siirtynyt perinteisestä olohuone/levykauppa teemaisesta miljööstä artistien koteihin Tiny Desk (Home) -konserttisarjaan. Katso NPR Musicin YouTube-kanavalta uusia ja vanhoja keikkoja täältä.

 

Seuraa jatkossakin sivua, sillä päivitämme tänne tuoreimpia livestream-keikkoja!

 

Share post