Perhe

Tiedote

Sirkuksesta ja tivolista pääsee nyt nauttimaan talvellakin, TsigaBoom!-tapahtuman liput myyntiin pe 5.11. klo 9.

TsigaBoom! on uusi hauska koko perheen viihdetapahtuma, joka yhdistää sirkuksen taikamaailman ja tivoliviihteen tavalla, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin nähty. Säävarma talvitapahtuma valloittaa Messukeskuksen suuret hallit Tapaninpäivästä loppiaiseen. TsigaBoom! syntyy Sirkus Finlandian, Tivoli Sariolan ja Messukeskus Helsingin yhteistuotantona.

Katso saatavilla olevat liput

TsigaBoom!-tapahtuman lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterissa perjantaina 5.11. klo 9. Lippuvalikoima sisältää yksittäislippujen ohella perhelippuja ja ryhmille sekä yrityksille soveltuvia lippupaketteja. Lisäksi TsigaBoomiin! on mahdollista varata yksityisiä sirkusnäytöksiä vaikkapa asiakas- ja henkilöstötilaisuuksien ohjelmaksi.

Kansallissirkuksemme Sirkus Finlandia tuo TsigaBoom!-tapahtumaan huimaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja valovoimaisten kansainvälisten sirkustaiteilijoiden näytöksin. Sirkustaiteesta nautitaan kahdesti päivässä järjestettävissä näytöksissä klo 12.30 ja 14.30 (uudenvuoden päivänä erikoisajat). Huvilatteisiin ja peleihin erikoistunut Tivoli Sariola puolestaan täyttää Messukeskuksen korkeat hallit koko perheen karusellein, perheen pienimmille soveltuvin laittein ja lukuisin hurjin nuorisolaittein.

Aineettomien elämyslahjojen suosio kasvaa vuosi vuodelta, joten TsigaBoom!-lippu on erinomainen idea joululahjaksi. On todellinen yllätys, kun joulupaketista kuoriutuukin mahdollisuus nauttia sirkus- ja tivoliviihteestä keskellä talvea, sanovat Sirkus Finlandian johtaja Carl Jernström jr. ja Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola.

Korkeatasoista sirkusviihdettä, hattarantuoksuisia hetkiä ja vatsanpohjaa nipistävää menoa on luvassa Messukeskuksessa kahden viikon ajan 26.12.2021 – 8.1.2022.

TsigaBoom! – tivolia, sirkusta, riemua | Messukeskus Helsinki 26.12.2021 – 8.1.2022 | tsigaboom.messukeskus.com | #tsigaboom #sirkusfinlandia #tivolisariola #messukeskus #tivoliasirkustariemua