Musiikki

Tiedote

Justin Timberlake Tallinnaan kesäkuussa 2025

Justin Timberlake konsertoi Tallinnan Laululavalla 9.6.2025. Konsertin lipynmyynti käynnistyy Ticketmasterilla pe 27.9.2024.

Katso saatavilla olevat liput

Supertähti Justin Timberlake on tällä hetkellä ensimmäisellä kiertueellaan viiteen vuoteen. Everything I Thought It Was -albumia juhlistava kiertue laajenee ensi vuoden puolella kansainväliseksi ja saavuttaa myös Euroopan. Suomea lähin konserttipaikka osuu Tallinnan Laululavalle maanantaina 9.6.2025.

Tallinnan konsertin yleinen lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterilla perjantaina 27.9.2024 klo 10. Myyntiin tulee peruslippujen lisäksi Golden Circle- ja VIP-lippuja. Lue lisää lipunmyynnistä ja ennakkomyynneistä artikkelin lopusta.

Justin Timberlake – Everything I Thought It Was

Kymmenkertaisesti Grammy-palkittu Timberlake julkaisi keväällä kuudennen studioalbuminsa Everything I Thought It Was. Kahdeksantoista uutta kappaletta sisältävä albumi nousi nopeasti listojen kärkeen mm. Yhdysvalloissa ja Englannissa. Levyltä on noussut jo hiteiksi mm. kappaleet Selfish ja No Angels.

Justin Timberlake on monipuolinen viihdyttäjä, artisti, tuottaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Uransa aikana hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 54 miljoonaa albumia ja 63 miljoonaa singleä ja lisäksi 70 miljoonaa levyä *NSYNC:n päävokalistina.

Justin on voittanut kymmenen GRAMMY-palkintoa pop-, dance- ja R&B-genreistä. Hänen biisinsä ja videonsa ovat keränneet yli 23 miljardia striimiä maailmanlaajuisesti ja lisäksi hän on voittanut neljä EMMY-palkintoa esityksistään Saturday Night Livessä.

Elokuvakankaalla hän on lainannut äänensä DreamWorksin animaatiosarjaan TROLLS ja lisäksi hänen TROLLS -elokuvan soundtrackin pääsinglenä ollut  Can’t Stop the Feeling!  -hittinsä oli ehdolla parhaaksi alkuperäiskappaleeksi vuoden 2017 Oscar-gaalassa.

Ensimmäinen esiintyminen Virossa

Tuleva konsertti on Timberlaken ensimmäinen Virossa. Suomessa Justin Timberlake on konsertoinut täydellä Hartwall Arenalla vuonna 2014.

Tallinnan konsertissa on luvassa energisiä esityksiä ja sydämellisiä balladeja. Karismaattinen Timberlake on luvannut esittää biisejä niin FutureSex/LoveSoundsin tarttuvista tanssibiiteistä aina Man of the Woodsin sielukkaisiin balladeihin.

Justin Timberlake 2025 – konsertti & lipunmyynti

Justin Timberlake (USA)
Ma 9.6.2025, Laululava, Tallinna
Portit klo 17

Lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterilla pe 27.9. klo 10. Perusliput alk. 96,50 €, Golden Circle -liput alk. 156,50 €. Myynnissä myös VIP-paketteja.

Mastercardin kortinhaltijoilla on pääsy tapahtuman ennakkomyyntiin Suomessa ke 25.9. klo 10 –  pe 27.9. klo 9 välisenä aikana. Lue lisää osoitteessa www.priceless.com/music

My Live Nation -ennakkomyynti on käynnissä ke 25.9. klo 10 – pe 27.9. klo 9. Kirjaudu tai rekisteröidy osoitteessa livenation.fi/register


Lue lisää musiikkiuutisia.