Musiikki

Tiedote

Mikael Gabriel x Isac Elliot Maailman laidalla LIVE

Tänään uuden singlensä ”Maailman laidalla” julkaisseet Mikael Gabriel ja Isac Elliot jättävät useita hittejä tuottaneelle ja multiplatinamyynteihin yltäneelle yhteistyöprojektilleen jäähyväiset joulukuussa paljon toivotuilla yhteiskeikoilla.

Katso tarjolla olevat liput

MIKAEL GABRIEL X ISAC ELLIOT MAAILMAN LAIDALLA LIVE 2017 -KEIKOILLE JOULUKUUSSA

 

Tänään uuden singlensä ”Maailman laidalla” julkaisseet Mikael Gabriel ja Isac Elliot jättävät useita hittejä tuottaneelle ja multiplatinamyynteihin yltäneelle yhteistyöprojektilleen jäähyväiset joulukuussa paljon toivotuilla yhteiskeikoilla. Mikael Gabriel ja Isac Elliot kiertävät Maailman laidalla Live 2017 -keikoilla joulukuussa kuudella paikkakunnalla ympäri Suomen. Lipunmyynti keikoille käynnistyy tämän viikon lauantaina 23. syyskuuta klo 10.

Supersuosittu kaksikko julkaisi lähes 11 miljoonaa streamausta keränneen yhteis-EP:nsä helmikuussa. Pelkästään ”Liikaa sussa kii” -hitti on streamannut jo lähes tuplapatinaan oikeuttavan määrän ja ollut yksi radioiden soitetuimpia kappaleita. Myös EP:n muut biisit ”Rullaan” ja ”Ring ring ring” ovat keränneet yhteensä lähes kolme miljoonaa streamausta Spotifyssa. Mikael Gabriel ja Isac Elliot tekivät yhteisjulkaisun kunniaksi spesiaaliesiintymisen helmikuussa Emma Gaalassa. Kesällä oli vuorossa näyttävä live-spektaakkeli Ruisrockissa, joka villitsi monituhatpäisen yleisön päälavan edustalla heti festariviikonlopun kärkeen. Uusimman yhteistuotoksensa, ”Maailman laidalla” -singlen, kaksikko julkaisi viime yönä. Jatkossa Mikael Gabriel ja Isac Elliot aikovat keskittyä omiin projekteihinsa, mutta antavat yhteistyölleen arvoisensa viimeistelyn Maailman laidalla Live 2017 -yhteiskeikoilla.

”Meil on ollut alusta asti Isacin kanssa ihan ainutlaatuinen meininki. Kaikki yhteinen tekeminen on lähtenyt aidosta halusta tehdä yhdessä ja suuresta kunnioituksesta toista kohtaan. Tuntuu jopa vähän haikeelta päättää tää, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Ruisrockissa meitä tuli katsomaan isompi yleisö kuin oltais ikinä uskallettu toivoa, joten toivottavasti jengi löytää näillekin keikoille”, kertoo Mikael Gabriel.

”Luvassa on tosi spessut keikat ja haluun painottaa, että tää on todellakin vika mahdollisuus nähdä mut ja Miklu yhdessä livenä tämän projektin tiimoilta. Me kelattiin, että tää yhteistyö on ollut niin huikea ja ainutlaatuinen, että se ansaitsee näyttävät jäähyväiset. Oon tosi iloinen, että tehtii tää juttu yhdessä Miklun kanssa ja huippua, että fanit ovat kyselleet keikkojen perään niin paljon, että päästään tekemään tää rundi”, Isac jatkaa.

 

KEIKAT:

Mikael Gabriel X Isac Elliot  – Maailman laidalla Live 2017

Pe 1.12.2017 klo 19 Verkatehdas, Hämeenlinna

La 2.12.2017 klo 19 Tampere-talo

Su 3.12.2017 klo 19 Kultturitalo, Helsinki

To 7.12.2017 klo 19 Logomo, Turku

Pe 8.12.2017 klo 19 Rytmikorjaamo, Seinäjoki

La 9.12.2017 klo 19 Areena Oulu

 

LIPUT:

Myyntiin la 23.9.2017 klo 10 >>> Ticketmasterissa

Palvelumaksuineen alkaen 37 euroa

#MaailmanLaidalla

 

Mikael Gabriel:

Tämän vuoden Emma Gaalassa Vuoden miessolistiksi valitun Mikael Gabrielin ura on ollut viime vuodet hurjassa nousukiidossa. Hän on yksi Suomen suosituimmista artisteista, jonka kaikki kappaleet nousevat listojen kärkeen. Alkuvuoden mies vietti menestyksekkäällä HIMMEE-kiertueella, ja kesä kului puolestaan Suomen suurimmilla festareilla. Tällä hetkellä Mikael Gabriel valmistautuu pestiinsä X-Factor Suomen tähtituomarina, joka nähdään MTV:llä ensi keväänä.

Isac Elliot:

Isac Elliot on noussut nuoresta iästään huolimatta isoksi kansainväliseksi poptähdeksi – varsinkin Norjassa 16-vuotiaan tähden suosio on kasvanut ilmiömäiseksi. Nyt Isac Elliotilla on edessään kiireinen syksy. Mikael Gabrielin kanssa tekemänsä yhteistyön lisäksi Ikke julkaisee peräti viisi uutta singleä kuukauden välein loppuvuoden aikana. Joulukuussa faneja hemmotellaan peräti kahdella singlellä. Julkaisukokonaisuuden käynnistänyt, syyskuun alussa julkaistu ”AYO” on kerännyt reilussa viikossa yli miljoona streamia Spotifyssä.

Mikael Gabriel Isac Elliot